Ο Εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας στην Καβάλα για τον Ηρακλή και τον Απόλλων

 Ο Εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας στην Καβάλα για τον Ηρακλή και τον Απόλλων

Ο γνωστός Εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας που έχει εργαστεί και εργάζεται σε μεγάλες ΠΑΕ (τώρα στον ΠΑΟΚ), ήταν καλεσμένος των Ακαδημιών του Ηρακλή Καβάλας και του Απόλλων Καβάλας όπως επίσης και της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Καβάλας  προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.  

Στις εγκαταστάσεις της σχολής (γήπεδα Σίμου Ανθουλάκη) ο κ. Ζιώγας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και στο προπονητικό τιμ για τον τρόπο προπόνησης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και μίλησε στο Περιγιάλι στους παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή. Επίσης παρέδωσε και σύγχρονο εξοπλισμό (GPS) στα νέα παιδιά.

Η παρουσία του ήταν εξαιρετική, όπως άλλωστε αναμενόταν, ανεβάζοντας το επίπεδο. Οι Ακαδημίες του Ηρακλή Καβάλας και του Απόλλων Καβάλας καθώς και το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή,  ευχαρίστησαν τον Κ. Ζιώγα για την παρουσία του όπως και τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν στην ημερίδα.

Ο Δρ. Γεώργιος Γ. Ζιώγας, Εργοφυσιολόγος (γεν. 25.08.1965) είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης της Άσκησης των Pittsburg State University (M.S.) και διδάκτωρ του University of Missouri-Columbia των Η.Π.Α (Ph.D.), όπου διετέλεσε ερευνητικός υπότροφος επί πενταετία στο εργαστήριο Εργοφυσιολογίας και Αθλητικής Απόδοσης.

Στη διάρκεια των σπουδών του βραβεύτηκε με 6 διεθνείς υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις.

Μεταξύ άλλων επιλέχθηκε για 2 συνεχόμενα έτη στο Who’s Who Among Students in American Universities και βραβεύθηκε σαν ο καλύτερος μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Επιστήμης της Άσκησης στο University of Missouri-Columbia των Η.Π.Α.


Ικανοποίηση για την παρουσία των νεαρών στο ματς με το Παγγαίο

Με τρεις παίκτες που προέρχονται από τον Απόλλωνα Καβάλας ξεκίνησε η ενδεκάδα του Ηρακλή στο νικηφόρο αγώνα με 2-1 μέσα στην έδρα του Παγγαίου για το κύπελλο της ΕΠΣΚ. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν ο Μαβινάκης που είναι 14χρονών, ο 15χρονος  Βουνιόζο και ο 16χρονος  Μπογιατζόπουλος.

Επίσης ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν και οι Κέλης (16 ετών), Μερντάνι (14 ετών).

Διαβάστε επίσης