• 6 Μαΐου 2024,

Ο Φίλιππος Σαχινίδης στη λήξη του 10ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

 Ο Φίλιππος Σαχινίδης στη λήξη του 10ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Πογαρίδης έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της τελετής λήξης του 10ου πανελλαδικού φεστιβάλ βιομηχανικής πληροφορικής. Το φεστιβάλ που γίνεται παράλληλα με την έκθεση του Επιμελητηρίου, θα τελειώσει με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ (νυν ΔΙΠΑΕ Καβάλας) το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Πογαρίδη. στην εκδήλωση λήξης του φεστιβάλ θα μιλήσει ο πρώην υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα των νέων τεχνολογιών: «Αναγκαίοι οικονομικοί μετασχηματισμοί και κοινωνικές προκλήσεις». Στην ίδια τελική εκδήλωση του φεστιβάλ πρόκειται να μιλήσουν ο Γιώργος Μιχαηλίδης εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας,  ο Αλέξανδρος Νικήτας Επίκουρος καθηγητής πανεπιστημίου της Αγγλίας,  ο καθηγητής του ΔΠΘ Σπύρος Μουρούτσος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης.

Τον απολογισμό του φεστιβάλ και τις βραβεύσεις εκθετών και χορηγών θα κάνει ο Δημήτρης Πογαρίδης πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

 

Διαβάστε επίσης