• 24 Απριλίου 2024,

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ (audio)

 Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ (audio)

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ και στην εκπομπή του Βαγγέλη Ευαγγελίδη, ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε για τη ζωντανή του εμφάνιση στο Παλλάδιο την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Αναφέρθηκε στο πως επιλέγει τα πουκάμισα που φοράει αλλά και στο πως διαμόρφωσε τα μουσικά του ακούσματα, όταν από 16 ετών ξεκίνησε δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι και στο πόσα πράγματα έμαθε δίπλα στο μεγάλο μουσικού. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι μεγάλος συλλέκτης δίσκων και φυσικά η αγάπη του για τη μουσική τον κάνει να μπορεί να προσαρμόζει πολλά διαφορετικά είδη μέσα στα τραγούδια του.


Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει δυναμικά στις συναυλίες με την μοναδική του ενέργεια επί σκηνής και θα τον απολαύσουμε την Πέμπτη 28/03 στο Παλλάδιο!

Το Παλλάδιο φέτος αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη στην διασκέδαση της Καβάλας, με πολλά και διάφορα events, live με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δημιουργικά θεματικά πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις και πολλά happenings στον καλαίσθητο ανανεωμένο χώρο του έπειτα από την αλλαγή ιδιοκτησίας που έδωσε νέο αέρα στο αγαπημένο στέκι για φαγητό, καφέ και ποτό όλων των Καβαλιωτών και το καθιερώνει ως ένα σύγχρονο πολυχώρο εστίασης που είναι στολίδι για την πόλη μας.

Ο αγαπημένος μας Φοίβος Δεληβοριάς, πολυπράγμων και μονίμως ανήσυχος καλλιτεχνικά, τόσο με μουσικά όσο και τηλεοπτικά projects, με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον συνοδεύουν, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα και τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο Palladio για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.Tην Πέμπτη 28/03 οι δρόμοι της Καβάλας οδηγούν στο Παλλάδιο! Σας περιμένουμε εκεί!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα, Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής, Πέμπτη 28/03/24, Palladio Bar-Restaurant – Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα, Ώρα έναρξης: 21:30, Τηλ. κρατήσεων: 2513010707.

***(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ)***. Τιμή εισιτηρίου: 12€ (προπώληση) – 15€ (την μέρα του live). Αναμένεται σύντομα sold-out οπότε προτείνεται να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.

Διαβάστε επίσης