• 19 Απριλίου 2024,

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη

 Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.Βορίδη για τη διαβίβαση αιτήματος περί εγκρίσεως της οικονομικής ενίσχυσης για τους καλλιεργητές των όψιμων καρπουζιών προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική , κ.Σκυλακάκη.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής εξέθεσε διεξοδικά στον Υπουργό κ.Βορίδη το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καλλιεργητές καρπουζιού του Νομού Καβάλας που επλήγησαν σφόδρα τη φετινή χρονιά λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αγροτικό προϊόν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τουρισμό και την εστίαση.

Ο κ.Πασχαλίδης, ευρισκόμενος σε καθημερινή επικοινωνία με τον Υπουργό κ.Βορίδη και τους συνεργάτες του συνεχίζει απρόσκοπτα τις προσπάθειές του για τη μέγιστη στήριξη των αγροτών μας στο πολύτιμο παραγωγικό τους έργο και ευελπιστεί ότι η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία θα ξεπεράσουν και αυτό το σκόπελο.

Με εκτίμηση

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης