Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είναι ο πιο παλιός – Ποιοι συνεχίζουν και φέτος στο ρόστερ του ΑΟΚ

 Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είναι ο πιο παλιός – Ποιοι συνεχίζουν και φέτος στο ρόστερ του ΑΟΚ

Οι επαφές με τους περισσότερους παίκτες έχουν ολοκληρωθεί και πλέον υπάρχει μια εικόνα για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στο ρόστερ του ΑΟΚ και για τη σεζόν 2018-2019.

Αναλυτικά.

Τερματοφύλακες:   Παπαποστόλου(2η χρονιά)

Πλάγιοι αμυντικοί: Λυμπεράκης(2η χρονιά)

Κεντρικοί αμυντικοί: Αλιατίδης(2η χρονιά), Παυλίδης(2η χρονιά)

Μέσοι: Γρηγόρης Παπαδόπουλος,  Ψάλτης(2η χρονιά), Κέρθι(2η χρονιά), Θωμαϊδης.

Πλάγιοι επιθετικοί: Ντουρτμές(2η χρονιά), Μπλιός, Χατζηκυριάκου(2η χρονιά).

Σέντερ φορ: Αδαμάκης(2η χρονιά) .

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ. Η παρουσία του από την Κ-20 της ομάδας, από το Περιφερειακό τη σεζόν 2011-2012 μέχρι τώρα αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάλλειμα που αγωνίστηκε σε ομάδα εκτός Καβάλας.  Επίσης οι νεαροί Μπλιός και Θωμαϊδης γίνονται σιγά- σιγά… «παλιοσειρές».

Μένει κατά πάσα πιθανότητα ο Δήμιζας 

Ο περσινός βασικός τερματοφύλακας Γιώργος Δήμιζας κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στο ρόστερ και στη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η τελική επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σίγουρα όμως υπάρχει καλή διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία ενώ ο Δήμιζας σπουδάζει στην Κομοτηνή.   Πάντως  και να μείνει ο ΑΟΚ θα πρέπει να αποκτήσει έναν ακόμη στις θέσεις κάτω από τα δοκάρια.   Τρίτος τερματοφύλακας θα παραμείνει ο νεαρός Παπαποστόλου.

Αυτοί  που αποτελούν παρελθόν από το περσινό ρόστερ

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος, ο Άγγελος Παπαστεριανός, ο Βαγγέλης Παγκάκης και ο Ανέστης Προβατίδης είναι οι τέσσερεις που δε συνεχίζουν στο ρόστερ της ομάδας από τον περσινή σεζόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα γίνει και με τον Εμιλιάνο Σέχου που δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν.  Από αυτούς ο Παπαστεριανός συνεχίζει σε ομάδα της Κύπρου, ο Παγκάκης στην ΑΕ Καλαμπακίου και ο Προβατίδης μάλλον στον Αετό Ορφανού.

Ερωτηματικό παραμένει ο Ραφαήλ Γιαλαμούδης που πέρσι έπαιξε δανεικός από τον ΠΑΟΚ ενώ φέτος είναι ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.   Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Καβάλα.

Επίσης ερωτηματικό ο νεαρός Ηλιάδης που λόγω σπουδών είναι άγνωστο αν θα παραμείνει. Ειδικά αν περάσει σε σχολή μακριά από την Καβάλα δεν μπορεί να συνεχίσει στο ρόστερ. Ο Ηλιάδης είχε αποκτηθεί πέρσι το Γενάρη από τη Δόξα Αμυγδαλεώνα και ήταν από τις αποκαλύψεις στα ματς που είχε χρησιμοποιηθεί.

Τα μεταγραφικά ζητήματα

Ο ΑΟΚ παράλληλα κοιτάζει την ενίσχυση του ρόστερ με βασικές προτεραιότητες στις θέσεις του στόπερ, του σέντερ φορ αλλά και των πλάγιων επιθετικών. Η περίπτωση του Αργύρη Μπαρέτα απασχόλησε τους ιθύνοντες αλλά ο παίκτες μάλλον θα συνεχίσει στη β` Εθνική με την ΑΕ Καραϊσκάκης.   Ο Μπαρέτας είχε παίξει στον ΑΟΚ και την περίοδο 2014-2015 για 6 μήνες προερχόμενος από την Ξάνθη. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τν ομάδα της Άρτας αλλά υπάρχει προφορική συμφωνία.     Με τον Βασίλη Γαβριηλίδη πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και δεν είναι μακριά οι δυο πλευρές από τη στιγμή μάλιστα που ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής υπηρετεί τη θητεία του στην πόλη της Καβάλας.   Αντίθετα πολύ πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις του Νίκου Πουρτουλίδη και του Μάνου Αποστολίδη αφού οι δυο τους είναι μεταγραφικοί στόχοι ομάδων που παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία απ` αυτή του ΑΟΚ.

Από τους ερασιτέχνες παίκτες μάλλον πολύ κοντά στην απόκτηση του  Μαλαμίδη της ΑΕΚ βρίσκεται ο ΑΟΚ. Ο παίκτης αγωνίζεται πλάγια στα δεξιά αλλά και στη θέση του στόπερ.  Γενικά όμως φέτος δε θα αποκτηθούν πολλοί παίκτες από τοπικές ομάδες όπως έγινε πέρσι αφού ήδη υπάρχει η μαγιά.

Διαβάστε επίσης