cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ο κορυφαίος Καζαντζίδης, ο ανίκητος Αρμάλας και ο Ρέτσος: Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’

 Ο κορυφαίος Καζαντζίδης, ο ανίκητος Αρμάλας και ο Ρέτσος: Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’

97 Κυρίτσης Ηλίας: Δε χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη απόκρουση. Ήταν θετικός, συγκεντρωμένος σ` ένα δύσκολο παιχνίδι. Η εστία του δε δέχθηκε μεγάλη πίεση.

 

2 Καζαντζίδης Γιάννης: Σπουδαία εμφάνιση, κυρίως στο β` μέρος όπου μάλιστα πήρε πολλές επιθετικές προσπάθειες. Παθιασμένος, τα έδωσε όλα.

 

6 Αρμάλας: Θετική έκπληξη η παρουσία του. Δεν έκανε λάθη, κάλυψε το χώρο και κυριάρχησε στον αέρα. Έπαιξε στα σίγουρα, πιστός στο ρόλο του.

 

2 Στίκας Απόστολος: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΟΚ. Είχε τον αέρα, προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά. Παίρνει πολύ καλό βαθμό, εν ολίγοις.

 

3 Σπάσιτς Μίλος: Αποσόβησε πάνω από τη γραμμή μια πολύ δύσκολη φάση στην προσπάθεια του Κινκουέ. Επίσης βγήκε επιθετικά στην πλευρά του όπως το συνηθίζει άλλωστε σε κάθε παιχνίδι.

 

18 Θωμαΐδης Δημήτρης: Ο γνωστός αθόρυβος παίκτης με πολύ καλή δουλειά. Στο Α` ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε με την κατοχή της μπάλας που είχε ο Ολυμπιακός. Στην επανάληψη πήρε ανάσες και στάθηκε καλά στο παιχνίδι.

 

10 Σουλεϊμάν Οκάν: Χρησιμοποιήθηκε δίπλα στο Θωμαΐδη, περισσότερο σαν αμυντικός μέσος και οχτάρι. Είχε όρεξη, είχε διάθεση. Αντικαταστάθηκε στο 46` για λόγους τακτικής.

 

7 Μαρινάκης Μιχαήλ: Επανεμφανίστηκε μετά από πολλούς μήνες. Έτρεξε και προσπάθησε να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Μάλλον φάνηκε αγχωμένος ενώ φυσικά του λείπουν και παιχνίδια.  Αντικαταστάθηκε στο 64′.

 

9 Σαμπανίδης Νίκος: Είχε πολύπλοκο ρόλο στην επίθεση. Μια στην κορυφή, μια στα πλάγια. Πάλεψε πολύ και βοήθησε ακόμη και στην αμυντική τακτική της ομάδας.

 

30 Καϊούμπι Ντα Σίλβα: Και αυτός είχε ένα σύνθετο ρόλο. Μάλιστα πήγε και πλάγια στα αριστερά. Συμμετείχε στο παιχνίδι, έτρεξε πάλι πολύ. Ο Βραζιλιάνος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

99 Σταμένκοβιτς Μπόγκταν: Περνάει μια αγωνιστική κάμψη στην απόδοση του. Αγωνίστηκε περισσότερο στα πλάγια. Πάλεψε αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι.

 

Οι αλλαγές

19 Ρέτσος Χρήστος: Μπήκε στο 46` στη θέση του Οκάν και πήγε πολύ καλά. Βοήθησε σημαντικά στον αμυντικό τομέα. Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τα χρώματα του ΑΟΚ.

41 Μπελεβώνης Στάθης: Μπήκε στο 64` στη θέση του Μαρινάκη. Θετικός σε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής του.

47 Γροσδάνης Παύλος: Πέρασε στο 73` στη θέση του Σταμένκοβιτς. Αγωνίστηκε πλάγια στα αριστερά. Στο 90`+ του είπε «όχι» ο Τζολάκης, στη πιο μεγάλη φάση που δημιούργησε ο ΑΟΚ.

Ο Αλίμι έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

 

Οι κινήσεις από τον πάγκο

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μη έχοντας στην αρχική ενδεκάδα τον ηγέτη Πάτρικ Έμπερτ, επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη με τη συμμετοχή του Μαρινάκη. Στο Α` μέρος προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους μπροστά στην εστία του Κυρίτση. Η τακτική του πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός παρά την κατοχή της μπάλας δεν απείλησε. Στο β` μέρος ρίσκαρε περισσότερο και έβγαλε πιο μπροστά την ομάδα με επιθέσεις κυρίως από τα δεξιά. Ήταν καλά διαβασμένος. Παίρνει καλό βαθμό και με τις αλλαγές που έκανε.

Διαβάστε επίσης