• 26 Απριλίου 2024,

Ο «Λέανδρος» μας θύμισε ότι είναι χειμώνας !

 Ο «Λέανδρος» μας θύμισε ότι είναι χειμώνας !

Έπρεπε να φάμε και το πρώτο 15νθήμερο του Γενάρη για να καταλάβουμε ότι είναι χειμώνας αφού μέχρι και προχθές οι συνθήκες  ήταν  περίπου Φθινοπωρινές !

Μάλιστα ένα Σαββατοκύριακο πριν την επέλαση του φαινομένου «Λέανδρος»  αρκετοί Έλληνες κυρίως στην Αττική κάνανε μπάνιο στην θάλασσα.

Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά που ζούμε είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής που οδηγεί σε αλλοπρόσαλλες  καιρικές συνθήκες.

Πάντως είναι γεγονός ότι ο «Λέανδρος» ήταν αυτός που μας θύμισε ότι είμαστε στον χειμώνα.

Το άλλο που θέλω να σημειώσω είναι ότι προτιμάμε χίλιες φορές τους Βοριάδες από τους καταθλιπτικούς Νοτιάδες που μας δημιουργούν και ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτοί οι γνωστοί νοτιάδες αν το καλοσκεφθείτε μας ταλαιπωρούσανε το τελευταίο 20ήμερο και για τον λόγο αυτό είχαμε βέβαια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η πιο δύσκολη ημέρα για την πόλη μας θα είναι η Κυριακή όπου η πρόβλεψη μιλάει για ασθενή χιονόπτωση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αυτό είναι θέμα και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα σοβαρά αφού αν χιονίζει όλη την ημέρα σίγουρα κάτι θα στρώσει και εδώ στην Καβάλα δεν θέλουμε και πολλούς πόντους χιονιού  για να χάσουμε την μπάλα.

 

Όλα καλά να πάνε από Δευτέρα που θα ανοίξει η αγορά έστω με το μοντέλο του click away.

Να πάνε όλα καλά ,να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και να δώσουμε περισσότερες δυνατότητες στην αγορά να δουλέψει καλύτερα.

 

Πρόβλημα σοβαρό με την πιο δυνατή παίχτρια της ομάδας των ΔΙΑΣΗΜΩΝ στο survivor  Κάτια Ταραμπάνκο αφού φαίνετε ότι έχει βγει  νοκ – άουτ λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας.

Και αναρωτιέμαι όταν μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι επιβίωσης ένα κορίτσι 50 κιλά πώς να μην λιποθυμήσει  κάποια στιγμή ;

Εδώ κλάταρε  ο  Μπό  που μπήκε στο παιχνίδι 160 κιλά δεν θα κλατάρει η Κάτια που μπήκε με 40 κιλά ;

 

Αν όλα πάνε καλά η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη για άνοιγμα της εστίασης είναι για τα μέσα του Φλεβάρη και βέβαια μόνο σε εξωτερικούς  χώρους.

Το μέσα ξεχάστε το οριστικά τουλάχιστον για φέτος το χειμώνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν και αρκετές παρεμβάσεις από την πλευρά των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων εστίασης αφού το να δουλέψουν στους εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν , αν διαθέτουν δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται.

 

Αφού όλα τα υπαίθρια πάρκινγκ είναι παράνομα και πάνε για κλείσιμο να τα μετατρέψουμε σε drive in.

Πάντως  ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς  που σκίζονται για την νομιμότητα την οποία όμως θυμούνται επιλεκτικά.

Για το χάλι στο κέντρο της Kαβάλας  από εδώ και μετά θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι .

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης