Ο Μάκης Παπαδόπουλος στα γραφεία του ΑΟΚ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας

 Ο Μάκης Παπαδόπουλος στα γραφεία του ΑΟΚ για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας

 Ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας»  και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάκης Παπαδόπουλος βρέθηκε  πριν από λίγη ώρα  στα γραφεία του ΑΟΚ και παρέλαβε 10  εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019.   Στις δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«  Όπως κάθε χρόνο μέσα από αυτή την οικογένεια  που είμαστε όλοι μαζί  προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια για να έχει μια καλύτερη τύχη ο ΑΟΚ και η Καβάλα.

Φέτος ξεκίνησε μια προσπάθεια με καλύτερη οργάνωση με την έννοια ότι κάθε χρόνο οι άνθρωποι προσπαθούν να βελτιώσουν και τη δομή της ομάδας σε όλα τα τμήματα.  Σήμερα μετά από πρόσκληση παραβρέθηκα στα γραφεία για να παραλάβω τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ολοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να πλαισιώσουμε αυτή την προσπάθεια για να μπορέσει το ιστορικό σωματείο που λέγεται ΑΟΚ να σταθεί στα πόδια του.

Πρέπει να είμαστε αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Πρέπει να τα καταφέρουμε, ο ΑΟΚ πρέπει να φτάσει ψηλά εκεί που αξίζει.  Ολοι χρειάζεται να συμβάλουμε, είτε οικονομικά από την πλευρά του όπως μπορεί ο καθένας, είτε με την παρουσία μας στο γήπεδο. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση και μέσα από την κριτική στο τέλος κάθε χρονιάς να βελτιώνονται κάποια πράγματα.

Σήμερα προέχει η έμπρακτη υποστήριξη απ` όλους μας. «Ο Τόπος της Ζωή μας»  εμείς, εγώ προσωπικά, τα μέλη μας, είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Το οφείλουμε. Ο ΑΟΚ είναι ένα κομμάτι του Δήμου που πρέπει να το προσέξουμε. Να βελτιώσουμε τις υποδομές του και την προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΚ για να φτάσει εκεί που αξίζει»

 

 

Διαβάστε επίσης