• 4 Μαΐου 2024,

Ο Νέστος στην κορυφή, κέρδισε ο Αετός, καλό αποτέλεσμα για Κεραυνό Πέρνης

 Ο Νέστος στην κορυφή, κέρδισε ο Αετός,  καλό αποτέλεσμα για Κεραυνό  Πέρνης

Νίκη του Νέστου με 2-0 επί του Αρη Αβάτου και πάτησε κορυφή

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Μεγάλη νίκη του Νέστου επί του Αρη Αβάτου που του έδωσε το δικαίωμα να φιγουράρει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και στο ημίχρονο επεισόδιο των δυο προπονητών, Κετσιεμενίδη και Μαραντά.  Παράπονα και οι δυο ομάδες από τη διαιτησία. Αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μαραντάς. Ο Νέστος ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα 15′ Διαγώνιο σουτ του Καθάριου έξω από την περιοχή στην γωνία του Αμουτζάκη και 1-0 για τον Νέστο. 21′ Ατομική προσπάθεια του Γκουτσίδη,   μαρκάρισμα από τον Κουτσούμπα και πέναλτι σφυρίζει ο Δραγούσης, προκαλώντας τα παράπονα των ανθρώπων του Αβάτου. Στην εκτέλεση, ο Αλ. Μελισσόπουλος και 2-0. 28′ Φάουλ του Σαρηγαννίδη, μπέρδεμα μέσα στην περιοχή, ο Μκρτσιαν σώζει πάνω στη γραμμή. 49′ Σουτ του Σαρηγιαννίδη στο οριζόντιο δοκάρι.  57′ Σουτ του Σαρηγιαννίδη, θετική  επέμβαση του Χαραλαμπίδη. 60′ Σουτ  από πολύ κοντά  του Δόντσου και πάλι «όχι» από τον τερματοφύλακα του Νέστου!     Διαιτητής: Δραγούσης. Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Χαραλαμπόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς) Συνθέσεις: Νέστος Χρυσούπολης: Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιαν, Ευθυμιάδης (65′ Μελισσόπουλος Ν.), Νύκταρης (55′ Παπαδόπουλος), Τσαμπέγια Φ., Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης (86′ Τζελέπης), Καθάριος (72′ Τσαμπέγια Γ.).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας (75′ Γκέκας), Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης (25′ Ζήνωνος), Μίλλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (70′ Ζωσιμίδης), Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης (75′ (75′ Μελισσόπουλος Μ.).

 

Από το 70` και μετά ο Αετός 3-0 μέσα στην Αλεξανδρούπολη

Χρειάστηκε να περάσουν 70` λεπτά για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα ο Αετός  και να φτάσει στο τέλος σε μια δίκαιη νίκη αφού από το 67` οι γηπεδούχοι παίξανε με παίκτη λιγότερο.    Ο Μουδούρογλου με 2 γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης για την ομάδα του Δημήτρη Σίτσα.

Τα γκολ του αγώνα

67′ Δεύτερη κίτρινη -κόκκινη- κάρτα στον Καρακασίδη για διαμαρτυρία και με 10 παίκτες ο Εθνικός

70′ Αριστερό σουτ του Μουδούρογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο «παραθυράκι» του Μπαμπλή και 0-1 για τον Αετό.

75′ Μόνος ο Μουδούρογλου μέσα από την περιοχή, που θα πλασάρει, αλλά η μπάλα περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

85′ Ατομική προσπάθεια του Δουμάνη από αριστερά, γύρισμα στον Γ. Παυλίδη κι αυτός με πλασέ το 0-2.

91′ Πλασέ του Μουδούρογλου μέσα από την περιοχή για το τελικό 0-3. Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης). Βοηθοί: Δημητριάδης, Καραγιάννης της ΕΠΣ Θράκης)

Συνθέσεις: Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (69′ Μαλτέζος), Δεδελούδης (46′ Γκαβανόζης), Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Κολονέρος (69′ Τσακιρίδης).

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Πατσιαβάς (46′ Μουδούρογλου), Δαγκούλης, Παυλίδης Γ. (88′ Χρυσικός), Σαββατιανός (46′ Δουμάνης), Κωνσταντίνου (79′ Δουζδαμπάνης).

 

Ο Κεραυνός Πέρνης πήρε αυτό που ήθελε και 0-0 στον Ορφέα Ξάνθης

Σ`  ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις  η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης πήρε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα σε ματς ντέρμπι.

Ο ΑΟΞ δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Κεραυνού.

15` Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι του ΑΟΞ, με το σουτ του Χίντ Ιμέρ να περνά πάνω απο την εστία του Κεραυνού.

30` Πολύ καλή στιγμή για τον Κεραυνό Πέρνης στο ΑΟΞ, με το απευθείας χτύπημα του Γιάννη Μπουλγούρα να καταλήγει μόλις άουτ.

32` Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης στο ΑΟΞ, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να βγαίνει απέναντι στον Ρίζο, με τον πολύπειρο τερματοφύλακα του Κεραυνού να κρατά το μηδέν.

89` Αποβάλλεται ο Μιχάλης Μπαντάνης με 2η κίτρινη(κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος,  Τζαμπάζ,  Κατρανίτσας, Χασανόγλου, Μακράκης, Τορομανίδης, Χιντ, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης, Πασχαλάκης.
 Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Λάσπατζης , Σουκρήογλου, Τζιβανόπουλος, Τσάκωνας, Χαλπέτης, Κυριάκου, Κωστόπουλος.
 

 

 

 

Διαβάστε επίσης