• 25 Απριλίου 2024,

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενισχύει το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο

 Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενισχύει το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου. Θα μιλήσουν μαζί του για τα ζητήματα που ανέκυψαν τους προηγούμενους μήνες και δεν λύθηκαν από τότε που το δημοτικό ναυτικό μουσείο μεταφέρθηκε και λειτουργεί το ακίνητο της Δημωφελεια, πρώην Νεφέλες στην περιοχή της Ραψάνης.

Το πρώτο που θα ζητήσουν από το Δήμαρχο οι φίλοι του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου, με την ευθύνη των οποίων αυτό λειτουργεί,  είναι το δημοτικό ναυτικό μουσείο να προβληθεί περισσότερο. Να προβάλετε συστηματικότερα για να γίνει περισσότερο γνωστό σε όλους τους κατοίκους της περιοχής. Πολύ περισσότερο και στους τουρίστες επισκέπτες της Καβάλας. Θα ζητηθεί επίσης να υπάρχει ένας τουλάχιστον δημοτικός υπάλληλος στο δημοτικό ναυτικό μουσείο, το οποίο σήμερα λειτουργεί με εθελοντική δουλειά των φίλων αυτού. Το δημοτικό ναυτικό μουσείο λειτουργεί ουσιαστικά κάθε πρωί μέχρι το μεσημέρι ενώ κατόπιν ραντεβού φιλοξενεί και ενημερώνει για τα εκθέματα του ομάδες μαθητών. Οι μαθητές προσέρχονται μαζικά στους χώρους του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου.

Η πραγματικά ευχάριστη είδηση από το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο είναι ότι θα αυξήσει τα εκθέματα του με εκθέματα που θα φτάσουν σε αυτό από το πολεμικό ναυτικό. Για την συνεργασία έβαλε το χέρι του υποστηρίζοντας την ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Οι φίλοι του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου τον ευχαριστούν και αισιοδοξούν ότι με την τακτοποίηση και των εκθεμάτων που θα παραληφθούν θα είναι ακόμη πιο χρήσιμη ωφέλιμη και ωραία μία επίσκεψη στο δημοτικό ναυτικό μουσείο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης