• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 Ο Παναγιώτης Μάργαρης αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Αύριο το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» συνεχίζεται το πρόγραμμα των χειμερινών εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας με μουσική και συγκεκριμένα με την κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη. Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Από τους Queens στο Μάνο Χατζιδάκι» και συμμετέχει ο μαθητής του Παναγιώτη Μάργαρη, Στράτος Εμμανουηλίδης.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Πετρόπουλος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Παναγιώτη Μάργαρη. Αισιοδοξούμε ότι η καλή συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με επίκεντρο την κλασική κιθάρα. Μια παράσταση με πολλά και πλούσια συναισθήματα».

Ο Θοδωρής Γκόνης επανέλαβε ότι στο χειμερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ επιδίωξη είναι να συνομιλούν μεταξύ τους οι τέχνες, προκειμένου τα γεγονότα να μην είναι αποκλειστικά θεατρικά. Χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Μάργαρη ως «υπηρέτη» της καλής μουσικής και κατέληξε τονίζοντας: «Θέλουμε τέτοιοι άνθρωποι να έρχονται στο θέατρο».

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Μάργαρης, παίρνοντας το λόγο σημείωσε: «Λατρεύω αυτή την πόλη γιατί είναι μια από τις ομορφότερες της Ελλάδας. Έχει μια ιδιαίτερα αύρα κι ένα ακριβοδίκαιο κοινό. Συγχαίρω το Θοδωρή Γκόνη για τη δουλειά του. Το θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” είναι απόλυτα ταιριαστό με την παράσταση. Όσο για τον μαθητή μου, Στράτο Εμμανουηλίδη, που συμμετέχει με δύο τραγούδια, εξαρχής είδα στο βλέμμα του τη λαχτάρα για την κιθάρα και τη μουσική».

Σημειώνουμε ότι στο πρόγραμμα της εκδήλωσης για την οποία το ενδιαφέρον του κοινού είναι άκρως αυξημένο, συμπεριλαμβάνονται τρία τραγούδια όπου το ακροατήριο θα αναλάβει το ρόλο του τραγουδιστή, υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης