• 23 Απριλίου 2024,

O Χρήστος Ποτόλιας για τα διόδια

 O  Χρήστος Ποτόλιας για τα διόδια

Με τα άσφαιρα, κούφια πυρά που ρίχνει στο «γάμο του καραγκιόζη» η διοίκηση του Δήμου Καβάλας,  δε καταλαβαίνει τίποτα το  πολιτικό  παχύδερμο  της καπιταλιστικής ζούγκλας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σκέτο).

Όσο και να καμαρώνει η  διοίκηση του Δήμου, ότι κέρδισε και θα συνεχίσει να κερδίζει  στα δικαστήρια την υπόθεση του σταθμού διοδίων  στη παράκαμψη της Καβάλας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  έτοιμη  να ολοκληρώσει όλες τις βρόμικες δουλειές για λογαριασμό του κεφαλαίου (σ’ αυτή τη περίπτωση κατασκευαστικές εταιρίες), προχωρεί στο ξεμπλοκάρισμα της κατάστασης  με την αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων και  τις απαλλοτριώσεις που συμφώνησε με το Δήμο!!!

Καθόλου δε μας εκπλήσσει ο ΣΥΡΙΖΑ,  η διοίκηση του Δήμου, ούτε οι άλλες παρατάξεις στο ΔΣ, αφού σε ανάλογη περίπτωση με τη κατασκευή και λειτουργία Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκίνητων (ΣΕΑ) λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο των διοδίων,  μπλοκαρισμένος από το 2010, κατάφεραν να παρακάμψουν το πρόβλημα με  απαλλοτρίωση δημοτικής έκτασης που συμφώνησαν!!!

Άλλωστε οι  θέσεις τόσο της διοίκησης του Δήμου όσο και των υπόλοιπων, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, δημοτικών παρατάξεων για διόδια αναλογικά ή παράπλευρα, προσφέρουν άλλοθι  για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής  που η κυβέρνηση υπηρετεί από κοινού μαζί τους, για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους και όλο το λαό του Δήμου να παλέψουμε μαζί κάθε αντιλαϊκή πολιτική, να υπερασπιστούμε τις λαϊκές ανάγκες και τα δικαιώματα της λαϊκής οικογένειας, να κερδίσουμε ότι μας ανήκει. Να μη συμβιβαστούν με τη λογική του λιγότερου κακού και τη μιζέρια που μας έχουν οδηγήσει. Να στηρίξουν σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια για να δυναμώσει η λαϊκή παρέμβαση στα Συμβούλια.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

→ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

→ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

→ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

→ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

 

Καβάλα 17-02-2019

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Διαβάστε επίσης