• 19 Απριλίου 2024,

Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι» ανάδειξε νέο ΔΣ για την τριετία 2019-2022

 Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Αττικής «Οι Φίλιπποι» ανάδειξε νέο ΔΣ για την τριετία 2019-2022

Πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «οι Φίλιπποι» σύμφωνα με το καταστατικό μετά την παρέλευση τριετίας. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιου κατά τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκαν τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Οι αρχαιρεσίες του Ιστορικού Συλλόγου έλαβαν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου Καβαλιωτών Αττικής «οι Φίλιπποι», Ακαδημίας 91-93 στην καρδιά της Αθήνας, με τη συμμετοχή πλήθους μελών που δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Σύλλογο και στο πολύτιμο έργο του για τη διατήρηση των πολιτιστικών δεσμών των Καβαλιωτών που διαβιούν μακριά από τη γενέτειρα γαλάζια  πολιτεία.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο. Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

 

1Παναγιώτα Βαφείδου ΧρυσόγελουΠρόεδρος
2Ιωάννης ΚουρματζήςΑ’ Αντιπρόεδρος
3Δωροθέα ΧασάπηΒ’ Αντιπρόεδρος
4Χρήστος ΣκουρλάςΓεν. Γραμματέας
5Δημοσθένης ΣτωίδηςΕιδικός Γραμματέας
6Θεόδωρος ΜερασεδόγλουΤαμίας
7Αναστασία ΓεωργιάδουΓενική Έφορος
8Αγγελική ΠαπαδοπούλουΕιδική Έφορος
9Μπάξερ – ΜπάρκσαϊρΝοέλΣύμβουλος
10Παναγιωτοπούλου ΣτέλλαΣύμβουλος
11Τζαμπίρας ΓεώργιοςΣύμβουλος

 

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι ακόλουθες

1Παπαδοπούλου Βαρβάρα 
2Παπαδοπούλου Ευγενία 
3Χασάπη Ανδριανή 

Στις αρχαιρεσίες τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων συγκέντρωσαν ισοψηφήσασες η νυν Πρόεδρος Παναγιώτα Βαφείδου -Χρυσόγελου και η Πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ Νοέλ Μπάξερ- Μπάρκσαϊρ. Η καταξιωμένη ως Πρόεδρος Νοέλ Μπάξερ ζήτησε να έχει έναν ρόλο με λιγότερο δεσμευτική απασχόληση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το ίδιο ίσχυσε και για την Στέλλα Παναγιωτοπούλου που θα συνεχίσουν τη στήριξη του Συλλόγου με την πολύτιμη εμπειρία τους, για αυτήν την τριετία, από τη θέση του  Συμβούλου.

Το ΔΣ του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους κατοίκους της πρωτεύουσας, που έλκουν τη καταγωγή τους από τον Νομό Καβάλας, να πλαισιώσουν τις δράσεις του ως ενεργά μέλη για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι γέφυρες με τη γενέθλια γη. (Δ. Τύπου, φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης