• 8 Μαΐου 2024,

Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Νομού Καβάλας ενημερώνει τους φορολογούμενους

 Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Νομού Καβάλας ενημερώνει τους φορολογούμενους

Την Πέμπτη 28/3/2019 αργά το απόγευμα, άνοιξε η εφαρμογή του ΤΑΧΙΣ για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το φορολογικό έτος 2018.Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων είναι μέχρι 30/6/2019.

Ο Σύλλογος μας ενημερώνει τους φορολογούμενους ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί  σε ποιόν θα απευθυνθούν προκειμένου να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την δήλωση τους , για να μην βρεθούν στην δυσάρεστη κατάσταση ,να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα εκ των υστέρων .

Δεδομένης της μεγάλης σημασίας, που έχει η δήλωση των συγκεκριμένων φορολογικών στοιχείων, εφιστούμε την προσοχή στους φορολογούμενους, για τους λογιστές – φοροτεχνικούς με τους οποίους συνεργάζονται.Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που αυτοαποκαλούνται  λογιστές -φοροτεχνικοί , αλλά δεν ασκούν νόμιμα το επάγγελμα και φυσικά δεν έχουν τις γνώσεις που απαιτούνται.

Καλούμε και προτρέπουμε τους πολίτες, να εμπιστεύονται την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης, αποκλειστικά σε Λογιστές – Φοροτεχνικούς, που είναι πιστοποιημένοι από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, είναι υπεύθυνοι επαγγελματίες με Ονοματεπώνυμο, και  κυρίως έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.

Διαβάστε επίσης