• 13 Μαΐου 2024,

Ο Συριτούδης από το Διδυμότειχο στο ρόστερ- Κινείται για… σουπερ σέντερ φορ

 Ο Συριτούδης από το Διδυμότειχο στο ρόστερ- Κινείται για… σουπερ σέντερ φορ

Μετά την απόκτηση του Λευτέρη  Γιαλούση για την άμυνα, ο ΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, που το όνομα του, θα προκαλέσει αίσθηση.

Είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά όχι απίθανη. Αν έρθει θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Δεν αποκλείουμε να είναι από τη ξένη αγορά.

Εν τω μεταξύ η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟΚ. Η πρώτη προπόνηση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Μέχρι τώρα τα νέα πρόσωπα, είναι ο Ζλατκόφσκι, στην Ελλάδα Λαμία και Παναχαϊκή , ο Μελισσόπουλος από το Νέστο, ο Φραγκούλης από το Νέστο, ο Γιαλούσης από τη Λαμία και ο Συριτούδης από το Διδυμότειχο.

Έχουν αποχωρήσει ο Δουμάνης για τη Δόξα Δράμας, ο Γιαλαμής για τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο Κωνσταντινίδης για το Νέστο Χρυσούπολης, ο Κυφωνίδης για το Νέστο Χρυσούπολης, ο Ασημάκης για το Νέστο Χρυσούπολης, ο Κυγάης και ο Συνοδινός για το Λεβαδειακό.

*Αθανασίου, Συριτούδης και ένας ακόμη για τους τερματοφύλακες

Ο Νάσος Αθανασίου που έμεινε από πέρσι, ο Κώστας Συριτούδης που αποκτήθηκε από την ΑΕ Διδυμοτείχου, είναι οι δυο σίγουροι για τις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΚ προτίθεται να αποκτήσει έναν νεαρό τερματοφύλακα, για να συμπληρωθεί η τριάδα.

Μάλλον θα είναι από το νομό μας αλλά δεν αποκλείουμε και κάτι εκτός των ορίων.

*ΣΦΑΟΚ: Κυκλοφόρησε οικονομική ενίσχυση

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.Καβάλα “Γαλάζιοι Αργοναύτες” ακολουθώντας εδώ και 36 χρόνια την νομιμότητα και την υγιή πλευρά του οπαδισμού, βρίσκεται στη πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Οι αθλητικές αρχές θέλοντας να δυσκολέψουν συνδέσμους που προάγουν τη βία να υφίστανται στο μέλλον, ζητάει έγγραφα και κινήσεις δυσβάσταχτες οικονομικά για τη περίοδο και τη κατηγορία που είναι η ομάδα της πόλης μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και μη, να μην επιτρέψουν το κλείσιμο του ιστορικού Συνδέσμου της Καβάλας και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους ο καθένας με ότι μπορεί να προσφέρει (γνώσεις, γνωριμίες, οικονομικά). Κυκλοφόρησε ή οικονομική ενίσχυση με κουπόνια του ενός ευρώ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 2510-838561 κάθε απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Διαβάστε επίσης