Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη Δημοκρατία (φωτογραφίες)

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη Δημοκρατία (φωτογραφίες)

Αντιπροσωπείες των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας, σε όλους τους δήμους του Νομού, τίμησαν με τρόπο συμβολικό τη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφήνοντας λίγα λουλούδια στα κατά τόπους μνημεία και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, με συναίσθηση της σοβαρότητας της πανδημικής κρίσης.

Στην αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Καβάλας συμμετείχαν η βουλεύτρια Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, ο συντονιστής της οργάνωσης Βασίλης Τσιμπίδης, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Συντονιστικού Καβάλας, Βασίλης Τραϊφόρος και Φωτεινή Μαδεμλή.

Στην αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Παγγαίου συμμετείχαν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας, Μπόνος Θόδωρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Λυμπεράκης Δημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος Τσαβδαρίδης Ανέστης και ο συντονιστής της οργάνωσης Σταύρος Χαρίσκος.

Στην αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Νέστου συμμετείχαν η συντονίστρια της οργάνωσης Ολυμπία Αναγνώστου, η Μιρλή Αναστασία, μέλος της Ν.Ε. Καβάλας, ο Ανέστης Κουτσομύτης, μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης και τα μέλη Σπύρος Κουτρουλός και Σταύρος Νικολαΐδης.

Στη Θάσο, συμμετείχαν στην αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών στον Πρίνο ο συντονιστής της οργάνωσης Κυριακούδης Γιάννης, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, δημοτικός σύμβουλος Θάσου και ο Στέλιος Δανόγλου, στο Θεολόγο, ο Δημήτρης Φελούκης, ο Μπάμπης Παπακυριακού και η Ευαγγελία Σαρημπαλά και στα Λιμενάρια ο Μπάμπης Παπακυριακού, η Βούλα Λαμπίρη και ο Κυριάκος Πατήρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της απαράδεκτης, αντιδημοκρατικής απόφασης της Κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων σε όλη την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μία διαρκής υπενθύμιση ότι καταστάσεις περιορισμού των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των πολιτών, θα βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους τον λαό.

Τέτοια μέρα είναι πιο επίκαιρα τα συνθήματα “Ψωμί, Παιδεία, Υγεία, Ελευθερία” και “Ποτέ ξανά φασισμός”.

Τιμούμε τους νεκρούς μας και περιφρουρούμε τη Δημοκρατία μας.


Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης