Ο Τάσος Τσαπανίδης μιλάει για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Γιάννη Μαλανδρή

 Ο Τάσος Τσαπανίδης μιλάει για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Γιάννη Μαλανδρή

Ο Τάσος Τσαπανίδης ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιάννη Μαλανδρή στην Αναγέννηση Λιμεναρίων. Ο παλιός άσσος του ΑΟΚ είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή.


Αναλυτικά  η αναφορά του στην Αθλητική Πρωινή για τον Μαλανδρή.

Ερ: Ουσιαστικά ήσουν εσύ που σαν προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων ανακάλυψες τον Μαλανδρή και τον έβαλες να παίξει

Απ: Πριν δυο χρόνια ήμουν πάλι στην Αναγέννηση και τον είχα βρει στα τμήματα υποδομής. Είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλά στοιχεία να παίξει ποδόσφαιρο.

Πρώτα απ` όλα είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Το ρισκάραμε. Ήταν 2 Οκτωβρίου όπου έκλεισε τα 14 και είχε δικαίωμα να παίξει στην ανδρική ομάδα. Τον βάλαμε να παίξει, πήγε αρκετά καλά και από εκεί και πέρα δεν έχασε ποτέ τη θέση του βασικού.

Ερ: Ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουνε να ξεχωρίζει;

Απ: Καταρχήν είναι ένα παιδί που έχει πάντα το κεφάλι κάτω. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα αν και παίζει βασικός δυο χρόνια.

Το βασικό στοιχείο που διαθέτει είναι η γρηγοράδα στο παιχνίδι του. Επίσης  παίρνει γρήγορα στροφές.  Ότι του λες το αφομοιώνει και το βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ερ: Έχει πειθαρχία γενικά στη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι και στις εντολές του προπονητή;

Απ: Είναι πειθαρχημένος σε σημείο που ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Νομίζω ότι αν αποκτήσει περισσότερο θράσος στον αγωνιστικό χώρο θα πάει ακόμη καλύτερα.

Ερ: Σε κάποια στιγμή είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής του;

Απ: Ακριβώς, ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ. Πρόπερσι τον είχανε δει άνθρωποι του Ολυμπιακού και τον καλέσανε στην Αθήνα. Όπως πήγε και στον ΠΑΟΚ. Πέρσι πριν φύγω από τα Λιμενάρια, είχαμε βρεθεί με τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον παρακολουθήσανε και υπήρχε συμφωνία από πέρσι να έρθει στον ΑΟΚ.

Προς τιμή της Καβάλας, τον άφησε ένα χρόνο να πάρει παιχνίδια με την Αναγέννηση στην Α` κατηγορία. Επίσης να πάει σχολείο να τελειώσει τη Β` Λυκείου και φέτος ολοκληρώθηκε  η μεταγραφή.

Ερ: Είναι επιτυχία η απόκτηση του από τον ΑΟΚ;

Απ: Νομίζω ότι ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή δουλεύει πάρα πολύ καλά και πιστεύει στους ερασιτέχνες του νομού μας. Δίνει βάση στα νέα παιδιά και αυτό αποδεικνύεται  από τις συμμετοχές που έχουν στη μεγάλη ομάδα.

Ο σκοπός τους είναι αυτός. Να βλέπουν ποια παιδιά ξεχωρίζουν από το νομό και να παίζουν στη μεγάλη ομάδα.

Θα ξεκινήσει μια συνεργασία του ΑΟΚ στο νησί αλλά αυτά καλύτερα θα σας τα πούνε ο Παύλος Δερμιτζάκης και η διοίκηση του ΑΟΚ.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης