O Θόδωρος Μουριάδης για τα επεισόδια σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη αλλά και για τον Δημοτικό Σύμβουλο που τα επιδοκίμασε – Ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης

 O Θόδωρος Μουριάδης για τα επεισόδια σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη αλλά και για τον Δημοτικό Σύμβουλο που τα επιδοκίμασε – Ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης
Ας προστατεύσουμε τη Δημοκρατία

Η απόπειρα λιντσαρίσματος του Γιάννη Μπουτάρη  από «πατριώτες», τους αυτόκλητους υπερασπιστές του έθνους, πρέπει να μας ανησυχεί και να μας προβληματίζει .

Πολλοί από αυτούς που κρύβονται μέσα στον όχλο και γίνονται τιμητές ενός έθνους που η ημιμάθεια τους και το ταραγμένο τους μυαλό έχει δημιουργήσει, χτυπούν έναν πεσμένο άνθρωπο και θα το βάλουν στα πόδια όταν η πατρίδα θα χρειαστεί να υπερασπίσει τα σύνορα της. Οποίος διαβάζει ιστορία το ξέρει. Τα ανθρωποειδή χτυπούν έναν δήμαρχο που εκφράζει με θάρρος τη γνώμη του ενάντια στα εύκολα λόγια. Για του λόγου το αληθές ας ρωτήσουν τους ανθρώπους της αγοράς της πόλης του.

‘Όποιοι θέλουν να είναι δήμαρχοι ας ακολουθήσουν το παράδειγμα του και όχι να λέμε και να πράττουμε αυτά που μας φέρνει ψήφους. Συμφωνούμε με τον Σταθάκη και μετά λέμε στους αγρότες ότι είμαστε μαζί τους.

Κυρία Δήμαρχε επιτέλους να πάρετε θέση σε φαινόμενα που επωάζουν το αυγό του φιδιού και πλήττουν την δημοκρατία της χώρας μας.

Δημοτικός σας σύμβουλος επιδοκίμασε τις άνανδρες πράξεις των «παλικαριών» και τους προτρέπει να «δράσουν» και κατά των βουλευτών προδοτών. Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος κατέχει δημόσιο αξίωμα καταφέρεται κατά της δημοκρατίας, ελπίζω να πάρει θέση και η δικαιοσύνη.

Κυρία Δήμαρχε, δεν αρκεί να λέμε ότι οι γονείς μας ήταν αριστεροί και να δίνουμε χρήματα για αγορά κουπονιών ενίσχυσης του ΚΚΕ, ας δείξουμε και έμπρακτα ότι τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και τη Δημοκρατία. Τέτοιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν τιμούν τον Δήμο και την ιστορία του.

Μουριάδης Θεόδωρος,
Δημοτικός Σύμβουλος

 

Διαβάστε επίσης