• 19 Απριλίου 2024,

Ο Θωμάς Μαύρος στον Αντιπεριφερειάρχη (φωτοφραφίες)

 Ο Θωμάς Μαύρος στον Αντιπεριφερειάρχη (φωτοφραφίες)

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον μεγάλο άσσο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμά Μαύρο.

Το Σάββατο στο Βερούλειο ήταν η πρώτη γνωριμία τους αφού ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Θωμά. Αργότερα την ίδια  μέρα ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Μαύρου σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Πέραμο.

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος έκανε ειδική αναφορά στα γεγονότα της Τούμπας ενώ τόνισε ακόμη τη μεγάλη προσφορά του Μαύρου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, παράλληλα χαρακτήρισε τιμή την παρουσία του στο νομό Καβάλας και έδωσε συγχαρητήρια στις τοπικές ομάδες της ΑΕΚ και του Βρασίδα για τις εκδηλώσεις που ετοίμασαν.

Ο Θωμάς Μαύρος είπε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος από αυτά που έγιναν χθες το βράδυ. Οι αγάπες μου είναι ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ αλλά πάνω απ` όλα είμαι φίλαθλος. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ξαναχτιστεί από την αρχή. Να πηγαίνει ο φίλαθλος την Κυριακή στο γήπεδο και να το βλέπει σαν διασκέδαση.   Για μένα είναι τιμή η επίσκεψη μου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και στην Καβάλα».

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, ο παράγοντας του ΣΟΚ Χρήστος Ζησιάδης,  οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Μεταξάς και Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε δώρα που έχουν σχέση με την Καβάλα στο Θωμά Μαύρο ενώ ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του δώρισε το βιβλίο του με την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης