• 24 Απριλίου 2024,

Ο Βαγγέλης Παππάς στους 93, 7: « Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, προσπαθούμε για μεγάλο χορηγό»

 Ο Βαγγέλης Παππάς στους 93, 7: « Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, προσπαθούμε για μεγάλο χορηγό»

Πριν από λίγη ώρα μίλησε στους 93,7 ο πρόεδρος της Ενωσης Βαγγέλης Παππάς για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά και για την επόμενη μέρα και τις πρώτες του κινήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Δικαίωση; Πέρσι είχαμε τέτοιο καιρό μεγάλη στενοχώρια για τον τρόπο που είχαμε χάσει στα Πεύκα από τους Μαχητές.

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα να πούμε για τη βοήθεια των φιλάθλων στις Σέρρες. Ηταν συγκινητικό αυτό που είδα.  Αυτή είναι η πληρωμή που παίρνει κάποιος διοικητικός παράγοντας ο οποίος δε θέλει να έχει σχέση με το παρελθόν. Θέλει να φτιάξει μια διοίκηση για το μέλλον. Δεν μπαίνουμε σε διάφορες λογικές που μας συμβούλευαν οι «διάφοροι» να μιλάμε σε τηλέφωνα κτλ. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας.  Ο έκτος παίκτης το ευχαριστήθηκε περισσότερο απ` όλους. Φυσικά και εμείς, όλοι μας, παίκτες, πρόεδρος, διοίκηση και προπονητικό τιμ.

Πετύχαμε την Καβάλα να την βάλουμε μέσα σε όλα τα σάιτ, να παίζει η είδηση της ανόδου.

Είναι μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζουμε πατώντας στη γη και όχι στον ουρανό.

Τα προηγούμενα χρόνια όταν πατάγαμε σε διάφορες συμβουλές από μάνατζερ δεν καταφέρναμε να κάνουμε κάτι. Θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που θα έρχεται από τις Ακαδημίες.

Αν υπάρχει που μπορεί να στελεχώσει μια δυνατή ομάδα ακόμη και στην Α1 από την Ελευθερούπολη, από τη Δράμα, από τις Σέρρες αλλά φυσικά και από μέσα από την Καβάλα, πρέπει να το κοιτάξουμε.  Διαφορετικά ξοδεύουμε χρόνο και λεφτά.

Μίλησα με τον πρόεδρο του Αστέρα και θα συνεργαστούμε για να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στο επίπεδο που αγωνιζόμαστε.

Δε χρειάζονται μικρομάγαζα και προσπάθειες να προσβάλουμε τις άλλες ομάδες με κακολογίες.

Συγχαίρω την Ελευθερούπολη και τον Αστέρα και ο δρόμος είναι μπροστά να συνεργαστούμε.

Ερώτηση: Εχει απάντηση ο Βαγγέλης Παππάς στους επικριτές του, τα δυο τελευταία χρόνια;

Απάντηση: Την απάντηση τη δώσαμε χθες. Στις Σέρρες άνθρωποι που με σχολίαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεασμένους από άλλους,  από τους ποντικούς που κρύβονται, τώρα μου δώσανε συγχαρητήρια ενώ το καλοκαίρι  με επέκριναν. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Μόνος του κανένας δε φτάνει.

Ολοι πρέπει να συνεργαστούμε. Τα λαμόγια στην Αθήνα ένας- ένας φεύγουν αφού τα χρήματα τελειώνουν. Πρέπει να χτίσεις μια ομάδα με υγιείς βάσεις.

Ερώτηση: Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Παππάς την  επόμενη μέρα;

Απάντηση: Ο προπονητής είναι δεδομένο ότι θα μείνει. Τον κρατάμε σίγουρα. Ανταποκρίθηκε κατά 99% σε αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου.  Εχουμε στόχο μπροστά μας γι` αυτό δε λέω ότι φτάσαμε στο τέλειο. Δε  γνώριζα τον Ανδρέα, τον γνώριζα πέρσι τέτοιο καιρό και συνεργαστήκαμε άψογα. Αυτός κατηγορήθηκε μετά τις δυο πρώτες ήττες, δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και προτάσεις. Επέμενα στον Ανδρέα, πιστεύω στον Καραπιπερίδη. Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος.  Δεν με ενδιαφέρει ότι η πολιτική του καταγωγή είναι από αλλού.  Θέλω να δω τον βενιαμίν της ομάδας να παίζει μεγάλο μπάσκετ. Θα χτίσουμε από τις Ακαδημίες. Θέλω να φτιάξουμε κάτι που δεν θα πεθαίνει ποτέ. Να έχει αξία ο χρόνος και τα χρήματα που χαλάμε.

Ερώτηση: Δεν θα πάρει η Ενωση έτοιμους παίκτες; Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Α2.

Απάντηση: Σίγουρα θα πάρουμε παίκτες. Είμαι σε διάφορες συζητήσεις με τους χορηγούς και αυτό θα καθορίσει το μπάτζετ.

Είναι πολύ νωρίς. Λέμε ότι ο πρώτος στόχος είναι η ομάδα να κρατηθεί και να μην πάει πάλι στα πλέι άουτ. Από εκεί και πέρα εάν πετύχουμε αυτό που κάνουμε συζητήσεις για έναν μεγάλο χορηγό, τότε θα πάμε για άλλο μπάτζετ. Θα επιλέξουμε έναν ποιοτικό ξένο παίκτη. Σαν κορμό τα παιδιά που έχουμε και θέλουν να μείνουν στην ομάδα με λογικά πλαίσια και όχι να παρασυρθούν από τους μανατζαραίους, θα αποτελέσουν τη βάση.

Αν παρασυρθούν από τους μάνατζερ δε θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε. Αν έχουν το μυαλό στη θέση τους, τότε  θα μείνουν, θα διατηρήσουμε το κορμό. Να έχουμε μια ισχυρή έδρα, να μην χάνουμε. Εγώ είχα ξενερώσει από την ήττα στο Πευκοχώρι αλλά και με το Ανατόλια. Είχα χαλαστεί από το Πευκοχώρι. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είπαμε όμως να σφίξουμε τα δόντια και να μην πάει χαμένο το πολύ καλό  ξεκίνημα και στο Κύπελλο, τότε με την Καστοριά και με τις άλλες ομάδες.  Χάσαμε παιχνίδια από το νεανικό ενθουσιασμό και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.  Όλα τα παιδιά κάνανε φοβερό παιχνίδι στις Σέρρες, έχουμε μεγάλο ταλέντο.  Αν είχαμε αυτοσυγκέντρωση θα πηγαίναμε… ποτάμι από τη Β` στην Α2 κατηγορία.

Καλούμε όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους να έρθουν αύριο στις 9 στην Καλαμίτσα για να γιορτάσουμε την άνοδο.

Διαβάστε επίσης