Ωδείο “Νεάπολις”: Η μουσική ενώνει! (φωτογραφίες)

 Ωδείο “Νεάπολις”: Η μουσική ενώνει! (φωτογραφίες)

Μια άκρως συγκινητική συναυλία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας το Σάββατο 13 Απριλίου από το ωδείο “Νεάπολις”.

Μαθητες – ως επί το πλείστον – της Ρεβεκκας Μελετιάδου ανέβηκαν στη σκηνή με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους δίνοντας το μήνυμα πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους είτε αυτή ερμηνεύεται από ερασιτέχνες είτε από επαγγελματίες.

Στην έναρξη η κυρία Μελετιάδου τόνισε πως σκοπός της συναυλίας ήταν οι οικογένειες και οι φίλοι να μοιραστούν  ποιοτικό χρόνο, περνώντας το μήνυμα να δίνουμε χώρο και χρόνο στον διπλανό μας  ακόμα και αν  κάνει λάθος, να μην τον κρίνουμε, να είμαστε στήριγμα για εκείνον και έτοιμοι να βοηθήσουμε για να προχωρήσουμε είτε αυτό είναι στη σκηνή είτε στη ζωή.

Ξεχωριστή στιγμή όταν η πενταμελής οικογένεια Συμεωνίδη κατέκλυσε τη σκηνή ερμηνεύοντας το “Καρναβάλι της Βενετίας” καθώς και όταν η οικογένεια Μπάρμπα ερμήνευσε Τango του συνθέτη Albeniz και στη συνέχεια -εκτος προγράμματος -το ζεϊμπέκικο του Χρυσίνη αφήνοντας στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διεύθυνση του ωδείου “Νεάπολις” ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες για το θάρρος και την συνέπεια που επέδειξαν στις πολύωρες πρόβες καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ωδείου ,που έφερε εις πέρας αυτό το εγχείρημα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον Δήμο Καβάλας για την άψογη συνεργασία.

Η Διεύθυνση του Ωδείου “Νεάπολις”

Διαβάστε επίσης