• 20 Απριλίου 2024,

Οι 8 «καυτές» αγωνιστικές μέχρι το τέλος για Νέστο και ΑΟΚ

 Οι 8 «καυτές» αγωνιστικές μέχρι το τέλος για Νέστο και ΑΟΚ

Οχτώ αγωνιστικές παρέμειναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη για την 1η θέση στον 1ο όμιλο συνεχίζεται. Σαφώς το προβάδισμα το έχει αυτή τη στιγμή ο Νέστος που προηγείται με διαφορά 4 βαθμών.

Το πρόγραμμα φαίνεται να είναι περισσότερο δύσκολο για το Νέστο που όμως αυτή τη στιγμή έχει τη ψυχολογία με το μέρος του.

Ο ΑΟΚ εκτός έδρας πάντα θεωρητικά έχει δύσκολα παιχνίδια με Ορφέα Ξάνθης, Αετό Οφρυνίου ενώ ο Νέστος θα πάει στην έδρα του Αρη Αβάτου, στον Ορφέα Ξάνθης. Επίσης έχει το ντέρμπι με τον Κεραυνό Πέρνης και τον Πανσερραϊκό εντός έδρας.

Ο ΑΟΚ ίσως δυσκολευτεί και στο Καλαμπάκι που δείχνει τελευταία πολύ καλή εικόνα, προσπαθώντας να διεκδικήσει την παραμονή.    Ο Αετός Οφρυνίου δείχνει να παίζει ρυθμιστικό ρόλο για την άνοδο και την παραμονή.   Επίσης και η έδρα του Ορφέα Ξάνθης που φιλοξενεί και ΑΟΚ και Νέστο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που απομένει για τις δυο ομάδες.

19η αγωνιστική:  Νέστος- Κεραυνός Πέρνης και Ορφέας Ξάνθης- ΑΟΚ

20η αγωνιστική: Αρης Αβάτου- Νέστος και ΑΟΚ- ΠΑΟΚ Κοσμίου

21η αγωνιστική: Νέστος- Πανσερραϊκός και ΑΟΚ- Εθνικός Σιδηροκάστρου

22η αγωνιστική: Νέστος- Απόλλωνας Παραλιμνίου και Αετός Οφρυνίου- ΑΟΚ

23η αγωνιστική: Ορφέας Ξάνθης -Νέστος και ΑΟΚ- Αλέξανδρος Κιλκίς

24η αγωνιστική: Νέστος- ΠΑΟΚ Κοσμίου και ΑΕ Καλαμπακίου- ΑΟΚ

25η αγωνιστική: Εθνικός Σιδηροκάστρου- Νέστος και ΑΟΚ- Εθνικός Αλεξανδρούπολης

26η αγωνιστική: Νέστος- Αετός Οφρυνίου και Ασπίδα Ξάνθης- ΑΟΚ.


Δωρεάν λεωφορείο για την Ξάνθη

Για μια ακόμη φορά η διοικούσα ναυλώνει δωρεάν λεωφορείο για εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ. Αυτή τη φορά για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Ξάνθη με τον Ορφέα. Η αναχώρησε στη 13.00 από την παραλιακή κάτω από τα γραφεία του ΑΟΚ.  Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ψητοπωλείο Δεληκάρης.

Αγωνιστικά χθες ο ΑΟΚ προπονήθηκε και ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για το ματς της Ξάνθης όπου δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Ψάλτης και ο τιμωρημένος Λίτσκας.


Νέστος: Εκτός για 1 μήνα ο Καθάριος

Ο Παύλος Καθάριος που στάθηκε άτυχος στο ματς με το ΑΟΚ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1 μήνα περίπου μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε στο χέρι.  Επίσης για το παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γκουτσίδη.   Ο Κουντού θα παίξει κανονικά.

Το ματς θα γίνει οριστικά στο γήπεδο της Χρυσούπολης που στα τελευταία 24ωρα γίνονται προσπάθειες για την καλυτέρευση του χλοοτάπητα.

 

Διαβάστε επίσης