• 26 Απριλίου 2024,

Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

 Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

Αρης Αβάτου- Νέστος 1-2: Με ανατροπή σε μια μεγάλη νίκη

Σπουδαίος ο Νέστος στο Β` μέρος κατάφερε με ανατροπή να αλλάξει τα δεδομένα του Α` μέρους και να πάρει παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα που του στέρησε πολλά στο να χάσει την 1η θέση.

Ο Αρης προηγήθηκε στο σκορ στο 33` με κεφαλιά του Χακάν από κόρνερ του Τσαπάρη. Στο 62` από σέντρα του Αρετά ο Μπλιός ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 67` έχασε σπουδαία ευκαιρία ο Λίτσκας.   Ο   Γιώργος Λίτσκας με προβολή στην κενή εστία του εξουδετερωμένου Νομικού έκανε το 1-2 στο 78ο λεπτό. Προηγουμένως ο Νομικός έδιωξε με υπερένταση το πλασέ του Μπαϊκαρά, το οποίο πραγματοποίησε μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια.

Στο 84` ο Δόντσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις

 Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαπάς, Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Ζωσιμίδης, Τσαπάρης, Γκέκας, Κρασώνης, Μπουλούτ.

Αναπληρωματικοί: Κούτρας, Γιουσούφογλου, Αλεξιάδης, Μουαρέμογλου, Μουστάκης, Λαφάρας, Ευθυμιάδης.

Νέστος Χρυσούπολης: Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Κλοκίδης, Ανδρεάδης, Λίτσκας, Νάκα, Μπαϊκαρά.

Αναπληρωματικοί: Τζατζανάς, Λεγάτος, Γεωργιάδης, Μαϊμαρέλης, Γρηγοριάδης, Κοβάτσης, Καλιοντζής.

 


 

Στην κορυφή ο Αετός Οφρυνίου με το 2-1 στον Ηρακλή Ζυγού

Η επέλαση του Αετού συνεχίζεται. Πέρασε και από την Ηρακλή Ζυγού με 2-1. Καθοριστικό ότι προς το τέλος του Α` μέρους πέτυχε 2 γκολ. Στο 43` με πέναλτι του Αποστολίδη(ανατροπή Δουμάνη από τον  Τενεκέ) και στο 45` με τον Φώτη Δουμάνη. Νωρίτερα στο 27` έχασε πέναλτι ο Δουμάνης( εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Ευκαρπίδη αφού στη συνέχεια είπε όχι στο σουτ πάλι του Δουμάνη). Στο 62` ο Πανέρης με προβολή μείωσε σε 1-2.

Ηρακλής Ζυγού: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Δογανίδης, Ανδρέου, Πανέρης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.

Αναπληρωματικοί: Βαφειάδης, Πανταζίδης, Δημητριάδης, Μανιάς, Ξουπλίδης, Ψαρόπουλος, Κωφίδης Στ.

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσίλογλου.

Αναπληρωματικοί: Τόμπρος, Βουζουλίδης, Γιάνα, Χατζηνικολής, Προβατίδης, Σαββατιάνος, Φούστερης

 


 

Ήττα της Δόξας Θεολόγου στην Αλεξανδρούπολη με 1-0

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Δόξα Θεολόγου στην έδρα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης(πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα).

Στο 23` ο Λίτσιος έκανε το 1-0 με σουτ για τους γηπεδούχους ενώ έχασε πέναλτι ο Ευθυμιάδης στο 75` για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Συνθέσεις.

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος, ΑΜπραχαμιάν, Μάζης, Ευθυμιάδης, Γκαβανόζης.

Αναπληρωματικοί: Γκουντενούδης, Μαρασλής, Λαζίδης, Μαγδαληνός, Παπαοικονόμου, Συμερνίδης, Παπαδάκης.

Δόξα Θεολόγου: Ρίζος, Μουλάι, Νιζαμίδης, Ταχτσίδης, Μπαϊρακταρίδης, Ζιούλης, Οτέμπερης, Λαζαρίδης, Μούσας, Αλεπούδης, Μπρατσιάνι.

Αναπληρωματικοί: Μπλάζος, Τζανέτης, Μαλακογιάνης, Χατζηλάρι, Ανθουλάκης, Κιλιντάρης, Αγραφιώτης.

 


 

Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη ο Κεραυνός Πέρνης και 2-4 από την Δόξα Κάτω Καμήλας

Στη Χρυσούπολη ο Κεραυνός έκανε πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 42` με τον Μπονέρη και στο 53` με τον Κωνσταντίνου έκαναν το 0-2. Με αντεπίθεση διαρκείας ο Κεραυνός ισοφάρισε σε 2-2. Τα γκολ στο 57` ο Κυριακόπουλος και στο 61` ο Μπαντάνης. Την τελευταία λέξη την είχε η Δόξα που στο 76` με τον Σαρέγκο και στο 90` με τον Γεράκη πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Πρώτη ήττα για τον Κεραυνό Πέρνης.

Διαβάστε επίσης