• 6 Μαΐου 2024,

 Οι δηλώσεις Δερμιτζάκη- Βαζάκα από το ΑΟΚ- Ασπρόπυργος

  Οι δηλώσεις Δερμιτζάκη- Βαζάκα από το ΑΟΚ- Ασπρόπυργος

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Ευχαριστώ τον κ. Βαζάκα για τα πολύ καλά λόγια του.  Εχει πολλά χιλιόμετρα προπονητικής εμπειρίας και αυτό που λέει το αισθάνεται. Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είναι δύσκολο γιατί είναι μια ομάδα που ήρθε στην Καβάλα πάρα πολύ ενισχυμένη, με πολλές μεταγραφές, με καλούς παίκτες. Οι διαφορές είναι μικρές. Ολες οι ομάδες ενισχύονται. Θα δούμε ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα στο τέλος. Το πρώτο μέρος ήταν φλύαρο και από τις δυο ομάδες και είχαμε εμείς στόχο εκτός από το επιθετικό κομμάτι να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των μεσοεπιθετικών του Ασπροπύργου αφού είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.  Αυτό δείχνει το πόσο καλοί είμαστε σε αυτό το κομμάτι και μιλάω για όλη την ομάδα. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα, οι παίκτες μπήκανε με όρεξη και πιο συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν το μπορέσαμε γιατί ένα μεγάλο ποσοστό έπαιξε ρόλο ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Τα παιδιά δίνουν τη ψυχή τους. Είναι καλοί παίκτες.  Θα μπορέσουμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω με αυτά τα παιδιά αλλά και με αυτά που ήρθαν και θα έρθουν στη μεταγραφική περίοδο. Ο Κόκκορης τραυματίστηκε στο γόνατο και θα δούμε τα αποτελέσματα τη Δευτέρα ενώ του Σκαθαρούδη δεν ήρθε το δελτίο του. Δεν θα πούμε όχι σε θέσεις που η ομάδα χρειάζεται κάτι. Με τη Βέροια είναι πολύ δυνατό το παιχνίδι και πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε κάτι. Εύχομαι στον Γιώργο τα καλύτερα. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και είναι τιμή που βρίσκεται στην κατηγορία μαζί μας. Σίγουρα ήταν σημαντική η απουσία του Γαβριηλίδη. Πιστεύουμε όμως και στα δικά μας παιδιά που έρχονται από τον πάγκο όπως ο Θωμαϊδης που είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του.  Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός της ομάδα μας και δίνει ένα έξτρα πάθος στο παιχνίδι μας.

Δεν έχουμε πρόβλημα στα αμυντικά μας χαφ.  Στο δημιουργικό κομμάτι θα μπορούσαμε σε αυτή τη θέση να είχαμε ένα πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Θα έλεγα ότι αν θα βρούμε κάτι στη θέση του επιθετικού χαφ, έναν παίκτη ποιοτικό η ομάδα δεν θα πει όχι.  Δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες. Προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας. Δεν είμαστε ομάδα που πετάει τα χρήματα.

 

Γιώργος Βαζάκας: «  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καβάλα για τη φιλοξενία. Ο τρόπος που λειτουργεί η Καβάλα σαν σύλλογος αλλά και με τα καθοδήγηση του Παύλου, ανεβάζει το ποδόσφαιρο. Η Καβάλα δείχνει τη στόφα της μεγάλης ομάδας. Για μας είναι μεγάλη επιτυχία. Πήραμε ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καιρό να χάσει, ξέρει το ζητάει στο γήπεδο, καλοδουλεμένη. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο η Καβάλα να μην γίνει επικίνδυνη.   Δεν έκανε φάσεις η Καβάλα. Στο δεύτερο ήταν σε ετοιμότητα ο δικός μου τερματοφύλακας και πήραμε ένα αποτέλεσμα. Στην κόντρα επίθεση θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί τώρα είναι καλή η ομάδα μετά τα προβλήματα που είχε. Οι μεταγραφές που ήρθαν αναβαθμίσανε την ομάδα μου. Είχαμε θέματα, η προηγούμενη ομάδα δεν μπορούσε να σταθεί όπως έπρεπε. Πατάει τώρα καλύτερα. Δεν πετάω με το θετικό αποτέλεσμα με την Καβάλα. Εύχομαι τον Παύλο και την Καβάλα να ανέβει κατηγορία. Μέσα από την ψυχή μου. Ταιριάζει στην παραπάνω κατηγορία. Το ματς που έχουμε με το Αιγάλεω είναι τελικός και για τις δυο ομάδες»

Διαβάστε επίσης