Οι εκδηλώσεις έκαναν τη διαφορά φέτος στο Ζέφυρο

 Οι εκδηλώσεις έκαναν τη διαφορά φέτος στο Ζέφυρο

Το βράδυ της Τρίτης γέμισε από κόσμο η αίθουσα του Ζέφυρου, του μοναδικού θερινού κινηματογράφου της Καβάλας. Ήταν μία ακόμη παράλληλη και μουσική εκδήλωση,  αυτή τη φορά με τους Contrabando και τον Άλκη Ζοπόγλου. Σύμφωνα με τη Ζωή Βυζοβίτη, το πρόγραμμα προβολής ταινιών παρατείνεται μία ακόμη εβδομάδα.  Την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εκπρόσωπος του ΣΦΓΤ δεν κρύβει την ικανοποίησή της από την πετυχημένη φετινή λειτουργία του Ζέφυρου. Χαρακτηρίζει την επιπλέον εβδομάδα προβολών ταινιών ως «bonus week». Θα προβληθούν σε επανάληψη κινηματογραφικές ταινίες που παρουσιάστηκαν στην αρχή του Καλοκαιριού. Ο Ζέφυρος είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει το Σεπτέμβριο εκδήλωση των αδελφών Κυραναστάση αλλά και του Μιχάλη Πρεπόνη. Μουσική εκδήλωση με τον Δημοσθένη Βαρδαβούλια και τον Άγγελο Ζαγοριανό θα γίνει στο θεατράκι της Στέγης όταν οι εκδηλώσεις μεταφερθούν σε κλειστό χώρο.

Για τον Ζέφυρο,  τις προβολές ταινιών και τις παράλληλες εκδηλώσεις η Ζωή Βυζοβίτη δήλωσε:

«Εφέτος πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος σε κάθε ευκαιρία έδειξε την αγάπη του. Συνεχίζουμε μία επιπλέον εβδομάδα εφόσον βοηθάει και ο καιρός. Αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι φέτος αποδείχθηκε πετυχημένη η λειτουργία του Ζέφυρου και ως χώρου εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις που έγιναν το Καλοκαίρι είχαν όλες πάρα πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω αυτή που έγινε την Τρίτη την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 άνθρωποι».  

Διαβάστε επίσης