• 24 Απριλίου 2024,

Οι έλληνες ξεπερνούν τον φόβο του κορονοϊού

 Οι έλληνες ξεπερνούν τον φόβο του κορονοϊού

Έγινε πρόσφατα μία έρευνα που έδειξε ότι ένας στους τρεις  Έλληνες δεν ανησυχεί πλέον για τον κορονοϊό αλλά το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ανησυχεί τους επιστήμονες και τους επιδημιολόγους της χώρας μας που βλέπουν σε κάποιες περιοχές της χώρας τα κρούσματα να αυξάνονται.

Το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον τον Covid- 19 και κυρίως έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι έχει περάσει η μπόρα προκαλεί μία χαλαρότητα την οποία μπορεί να πληρώσουμε ακριβά το επόμενο διάστημα.

Γενικότερα στην χώρα μας τίνει να επικρατήσει μετά την άρση των μέτρων  η διάθεση του “δε βαριέσαι” κάτι που μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες.

Όσο περισσότερο προσεκτικοί είμαστε σήμερα τόσο πιο ήπιο θα είναι το δεύτερο κύμα που θα έρθει το επόμενα διάστημα και ίσως πολύ σύντομα  αφού υπάρχουν και ορισμένοι επιστήμονες που δεν αποκλείνουν  να το αντιμετωπίσουμε και μέσα στο καλοκαίρι! Είδατε τι γίνεται στην γειτονική μας Ξάνθη.

Μέσα σε μερικές μόνο ημέρες  τα κρούσματα αυξήθηκαν και οδήγησαν την ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας σε νέα μέτρα όπως τα μαζικά τέστ για τους κατοίκους των τέσσάρων Δήμων του Νομού.

Να είστε σίγουροι ότι αν η κατάσταση τίνει να ξεφύγει θα παρθούν και άλλα μέτρα.

 

Η Χαρούλα Αλεξίου που διαπίστωσε ότι δεν μπορεί πλέον να υπηρετήσει το τραγούδι όπως θέλει ανακοίνωσε ότι σταματάει να τραγουδάει.

Από την στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει όπως θέλει , δεν θα το κάνει καθόλου.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι τραγουδιστές όταν διαπιστώνουν ότι η απόδοση τους η ερμηνευτική πέφτει το έκανε η Χαρούλα και είναι η πρώτη που παίρνει μία τέτοια απόφαση γιατί πρώτα από όλα σέβεται τον ευατό της και δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα που έφτιαξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ξέρετε πόσοι τραγουδιστές αξιόλογοι που έχουν φτάσει σε μία προχωρημένη ηλικία θα έπρεπε να πάρουν από καιρό αυτή την απόφαση ;

Αλλά που να βρούνε το κουράγιο ;

Και έτσι συνεχίζουν και απλά παραμυθιάζονται.

 

Φαίνεται ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα το γιορτάσουμε με καλό καιρό.

Θερμοκρασίες νορμάλ για την εποχή και διάθεση πολύ χαλαρή.

Σίγουρα ο καιρός της Κυριακής αλλά και της Δευτέρα θα θυμίζει καλοκαίρι.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης