• 25 Απριλίου 2024,

Οι Ιταλοί στην Καβάλα και στο No18 Downtown Coffee Bar για το 1ο scouting camp του Μουντιαλίτο (φωτογραφίες)

 Οι Ιταλοί στην Καβάλα και στο No18 Downtown Coffee Bar για το 1ο scouting camp του Μουντιαλίτο (φωτογραφίες)

Ξεπερνάει τα σύνορα του νομού και εξελίσσεσαι σε camp Πανελλήνιου (και με συμμετοχές από το εξωτερικό με παιδιά από την Σαμψούντα, τη Νυρεμβέργη και την Κύπρο) επιπέδου, το 1ο scouting camp που πραγματοποιείται σε λίγες ώρες, στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Mundialito, στα Αμισιανά Καβάλας.

Πέρα από τα πολλά ταλέντα του νομού που θα συμμετάσχουν, εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των νεαρών που έχουν δηλώσει συμμετοχή από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη Πτολεμαΐδα, Τρίκαλα, Αθήνα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Κιλκίς, Βέροια, Πρέβεζα) κτλ. Μια διοργάνωση που σίγουρα προβάλει την πόλη μας αλλά και τα ταλέντα του νομού μας.

Τα ονόματα που θα αξιολογήσουν τους νεαρούς είναι παγκόσμιου επιπέδου, ξεκινώντας από τον Καβαλιώτη μάνατζερ, Παναγιώτη Δομουτζόγλου με τις τεράστιες διασυνδέσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όπως του Αlessandro Pizzoli, σκάουτερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Chelsea, όπως του Fabiano Santacroce, πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολι, της Πάρμα, της Εθνικής Ιταλίας και νυν free scout-agent.

Όπως του Guffanti Riccardo, διευθυντή scouting της Cagliari (που ανακάλυψε εκτός του Alexis Sanchez, το Γρηγόρη Κάστανο). Όπως του Χρήστου Κουρφαλίδη που από τον Μακεδονικό Λητής βρίσκεται με επαγγελματικό συμβόλαιο στην Cagliari και άλλοι νεαροί με ταλέντο και όνειρα όπως ο Κεραμίτσης Δημήτρης στη Ρόμα, ο Χαραλαμπόγλου Παναγιωτης στη Φιορεντίνα που πέρασαν μέσα από αυτά τα camp αξιολόγησης και ζουν το όνειρο τους στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τα ονόματα αυτών που θα αξιολογήσουν έλκουν δεκάδες νεαρούς να δηλώσουν συμμετοχή και να αξιολογηθούν μπροστά στα μάτια αυτών των ειδικών. Παράλληλα με την αμέριστη συνδρομή και βοήθεια του υπεύθυνου της Ακαδημίας Mundialito, Αλέξη Δήμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι προπονητές που θα συμμετάσχουν θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο από τον εισηγητή κορυφαίων σεμιναρίων στην Ευρώπη με θέμα το scouting για τους προπονητές.

Μια μεγάλη εκδήλωση για την πόλη μας και το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Διαβάστε επίσης