• 5 Δεκεμβρίου 2023,

Οι καλοκαιρινές συναυλίες του Cosmopolis Festival σηκώνουν αυλαία την Πέμπτη 24 Αυγούστου

 Οι καλοκαιρινές συναυλίες του Cosmopolis Festival σηκώνουν αυλαία την Πέμπτη 24 Αυγούστου

H μουσική σκηνή του Cosmopolis festival στην κεντρική πλατεία της πόλης σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 24 Αυγούστου με τέσσερις μοναδικές συναυλίες.

Οι Loxandra Εnsemble  από την Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν το τετραήμερο με μια ξεχωριστή συναυλία υπό τους ρυθμούς της τσιγγάνικης μουσικής παράδοσης και των ήχων του αραβικού κόσμου. Την Παρασκευή 25 Αυγούστου οι Orchestra Baobab, μια από τις σπουδαιότερες μπάντες της Αφρικής, έρχονται να γιορτάσουν τα 50 χρονιά μουσικής παρουσίας τους σε μία μοναδική συναυλία στην σκηνή του Cosmopolis.

Το τετραήμερο συναυλιών συνεχίζεται με την Studphil Orchestra από την Γερμανία και 45 νέους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής να προσγειώνονται επί σκηνής για μία μοναδική περφορμάνς. Την Κυριακή 27 Αυγούστου το μουσικό σχήμα απο την Βουλγαρια Oldies Goldies θα κλείσει τις συναυλίες στην κεντρική πλατεία  σε χορευτικούς ρυθμούς swing.

Οι καλοκαιρινές δράσεις του Cosmopolis festival για το 2023 ολοκληρώνονται την Τετάρτη 30 Αυγούστου με την μοναδική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συναυλίες επισκεφτείτε το cosmopolisfestival.gr.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης