Οι μαθητές του Γυμνασίου Ν. Περάμου ενημερώθηκαν για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και του αλκοόλ (φωτογραφίες)

 Οι μαθητές του Γυμνασίου Ν. Περάμου ενημερώθηκαν για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και του αλκοόλ (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Νέας Περάμου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές της Β’ τάξης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και του αλκοόλ στην υγεία, τον εθισμό που προκαλούν οι ουσίες αυτές και το ρόλο τους στη διαμόρφωση αρνητικών συμπεριφορών στο σχολείο.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, η ψυχίατρος κα Ουζούνη Άννα και ο πνευμονολόγος κ.Πολίτης Αλέξης (Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας) οι οποίοι με ιδιαίτερη προθυμία και υπομονή ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές και έδωσαν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματά τους κυρίως για τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου που αποτελεί τη νέα «μόδα» στη σχολική κοινότητα.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και συμμετείχαν στη συζήτηση που ακολούθησε δείχνοντας ότι η συγκεκριμένη δράση ήταν αναγκαία και επιτακτική. Το σχολείο μας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Πολίτη Αλέξη και την κα Ουζούνη Άννα για την ευαισθησία με την οποία προσέγγισαν το συγκεκριμένο θέμα με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση του στην εφηβική ηλικία.

Η Διεύθυνση

Διαβάστε επίσης