• 6 Μαΐου 2024,

Οι Polkar περιοδεύουν στην Καβάλα και υπόσχονται ένα λαϊκό rockstar υπερθέαμα! (audio)

 Οι Polkar περιοδεύουν στην Καβάλα και υπόσχονται ένα λαϊκό rockstar υπερθέαμα! (audio)

Οι Polkar θα «παρουσιαστούν» στη μουσική σκηνή της Κατινάρας, το βράδυ (21:30) της Πέμπτης 14 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Polkar Rockstar Tour που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες από τη γειτονική Ξάνθη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της Πρωινής, στη χθεσινή εκπομπή του Βαγγέλη Ευαγγελίδη, δίνοντας από νωρίς το ρυθμό των όσων θα συναντήσουμε κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Τόνισε πως η ιστορία πίσω από την ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία του μουσικού σχήματος έχει έντονα προσωπικό χαρακτήρα. Εξήγησε τη σημασία της ονομασίας της μπάντας (σ.σ. μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα), σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι κάτι το οποίο μας ξεχωρίζει σα συγκρότημα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζωντανή τους εμφάνιση στην πόλη μας, σημείωσε πως έρχονται με ιδιαίτερα αυξημένη όρεξη και ενέργεια, λόγω (και) της μεγάλης ανταπόκρισης που γνωρίζει ως τώρα η περιοδεία τους.

Τέλος, αποκάλυψε πως οι Polkar έχουν εμφανιστεί ζωντανά ξανά στην Καβάλα πριν από αρκετά χρόνια. Η μουσική συνέχεια, το βράδυ της Πέμπτης στην Κατινάρα, σ’ ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες χωρίς έλεος…

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση:

Διαβάστε επίσης