Οι W29 νικητές και πάλι του εξαιρετικού 3on3 του Παληού(φωτογραφίες)

 Οι W29 νικητές και πάλι του εξαιρετικού 3on3 του Παληού(φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το σπουδαίο 3on3 του Παληού.  Ηταν μια πολύ όμορφη γιορτή που την ευχαριστηθήκανε οι πάντες.

Αυτοί που αγωνίστηκαν πρώτα απ` όλα, οι διοργανωτές που έκαναν σπουδαία δουλειά αλλά και ο πολύς κόσμος που παραβρέθηκε το διήμερο και παρακολούθησε τους αγώνες.

Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας και η τελική κατάταξη των μεταλλίων

Οι W29 (Καλαϊτζίδης, Αγγελακόπουλος, Καραποστόλου, Γαζέτης) κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουν την πρώτη θέση του τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό τους La Casa de Φαπέλ (Σολωμός, Μαραβέγιας, Παπαδόπουλος, Ανίσογλου). Στην τρίτη θέση βρέθηκε η CSKA (Λιόλιος, Τζούμας, Τσάμης, Σπόντης) μετά τη νίκη της επί των περσινών φιναλίστ, της ομάδας των Μαγείρων (Σαββίδης, Μπαλτζόπουλος, Τσίρτσης)!

Υψηλό το επίπεδο και ανταγωνιστικά όλα τα παιχνίδια την τελευταία μέρα του τουρνουά καθώς όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του 2ου Παληό 3on3!

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για το τουρνουά

Με τη σειρά μας και μετά τη συμπλήρωση ενός μαραθωνίου 96 συνολικά παιχνιδιών, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν και φέτος στο κάλεσμα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά σε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που στήριξαν και φέτος αυτή τη διοργάνωση και μας έδωσαν τη δυνατότητα να βελτιώσουμε και να υλοποιήσουμε πολλές από τις ιδέες μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε δίπλα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που βοήθησαν σημαντικά στο καθημερινό στήσιμο και συμμάζεμα του χώρου!

Κι επειδή όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση του τουρνουά ώστε να αποτελεί όλο και καλύτερη εμπειρία για όσους συμμετέχουν και το παρακολουθούν, είμαστε ανοιχτοί στο να ακούσουμε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες έχετε σχετικά με το τριήμερο που μας πέρασε για να το βελτιώσουμε ή να το διορθώσουμε!

Σας ευχαριστούμε θερμά

 

Διαβάστε επίσης