ΟΚΑΦ: Είπε «αντίο» η Εύη Παπουτσή

 ΟΚΑΦ: Είπε «αντίο» η Εύη Παπουτσή

Μετά από 7 χρόνια στο προπονητικό τιμ του ΟΚΑΦ, η Εύη Παπουτσή γνωστοποίησε με ανάρτηση της στο facebook ότι αποχωρεί από τον σύλλογο.

Η ίδια ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τάσο Ιωαννίδη για τη συνεργασία όπου και τους υπόλοιπους προπονητές, έκανε ένα μικρό απολογισμό του έργου της στον ΟΚΑΦ ενώ μίλησε για φθορά. Ο Γιάννης Καριωτίδης και η Δέσποινα Παντέζου ήταν δυο από τα ταλέντα που εξελίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό, έχοντας προπονήτρια την Εύη Παπουτσή.

Η ανάρτηση της αναφέρει:

«Δε θα πω πολλά. Η προπονητική μου πορεία ξεκίνησε πριν 14 χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες. Από τότε μελέτησα εξελίχθηκα κ δε σταμάτησα ν μελετάω ποτέ. Στη συνέχεια ακολούθησε ο ΟΚΑΦ Καβαλας.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ με πολλά παιδιά κ όλα να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Χρόνια με πολλές επιτυχίες, κλήσεις στην εθνική ομάδα αθλητών μου αλλά κ εμένα της ίδιας, αλλά κ κάποιες ατυχίες φυσικά γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός κ έτσι γινόμαστε πιο δυνατοί.

Έκανα κατάθεση ψυχής γι αυτήν την ομάδα γι αυτά τα παιδιά κ δεν το μετανιώνω. Αθλητές μου σας αγαπώ είστε κ γίνατε η δεύτερη μου οικογένεια και ελπίζω έστω και λίγο να σας βοήθησα ώστε πέρα από καλούς αθλητές (ο καθένας για τις δυνατότητες του), να γίνατε και καλύτεροι ως προσωπικότητες.

Έφτασε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω από τον χώρο αυτό που τόσο αγαπώ να υπηρετώ, νωρίτερα από ότι υπολόγιζα και με πολύ μα πάρα πολύ σκέψη και βαριά καρδιά αλλά με πλήρη συνείδηση.

Καμία φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες όσο κι αν προσπαθείς και όταν αρχίζουν και σε φθείρουν τότε είναι η σωστή στιγμή να φύγεις με το κεφάλι ψηλά κ την ψυχή σου καθαρή. Ευχαριστώ για την συνεργασία τους προπονητές όλους τόσα χρόνια και τον Πρόεδρο Τάσο Ιωαννίδη για την ευκαιρία που έδωσε να μπω στην ομάδα του πριν 7χρονια.

Καλή συνέχεια και καλή πορεία σε όλους. Με αγάπη και κοινό στόχο το καλό μόνο των αθλητών. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε επίσης