• 19 Μαΐου 2024,

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του τελικού (φωτογραφίες)

 Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του τελικού (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα γίνει οριστικά την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Χρόνης Γκαϊτατζής προλόγισε την συνέντευξη όπου αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος: «  Την Κυριακή είναι ένας τελικός που θα έχει μια διαφορετική μορφή για μας. Θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα θα δοθούν σε ποδοσφαιριστή ομάδας του νομού μας που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Για αυτό δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και θέλουμε να έρθει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος για να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή αλλά και να παρακολουθήσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για τον Βασίλη Τζίνη από τα Λιμενάρια. Για πρώτη φορά συμμετέχει η μεγάλη ομάδα του νομού μας και δίνει άλλη αίγλη. Εμείς θέλουμε τον ΑΟΚ στα μεγάλα πρωταθλήματα, να τον χειροκροτούμε και να τον θαυμάζουμε.  Συγχαίρω τη διοίκηση του ΑΟΚ στη φετινή προσπάθεια που έκανε. Από την άλλη έχουμε το ιστορικό σωματείου του Βύρωνα με πολλές διακρίσεις στις κατηγορίες της Καβάλας. Ευελπιστούμε ότι ο τελικός θα είναι ένας αγώνας που θα τον απολαύσουμε. Ολοι σας θα είστε νικητές σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Χρήστος Παρασκευάς: « Είναι δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες.   Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσπάθησαν να γίνει όσο το δυνατό σωστός αυτός ο τελικός. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στη γιορτή του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.   Κάναμε τα πάντα για να είναι αυτός ο τελικός ασφαλής, να μη μας χαλάσει κανένας τη γιορτή μας.  Το Δ. Σ της ΕΠΣΚ αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα το θέμα  παρά τα όλα όσα ακούγονται και το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάνν绨

Στη συνέντευξη τύπου στη συνέχεια μίλησαν ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιώργος Πριονίδης, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης, ο διαιτητής του τελικού Βαρελτζίδης, οι βοηθοί Καμπερίδης, Παυλίδου και ο τέταρτος Λυμπερίδης. Οι διαιτητές προσφέρουν την αμοιβή τους για την ενίσχυση του Βασίλη Τζίνη.

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος μίλησε ως αρχηγός του ΑΟΚ: «  Ξεκινήσαμε τη χρονιά βλέποντας το Κύπελλο ως δεύτερη επιλογή. Στη συνέχεια ήμασταν σοβαροί και φτάσαμε στον τελικό.  Θέλουμε να κερδίσουμε ενώ καλώ τον κόσμο την Κυριακή να δει δυο ιστορικές ομάδες αλλά και να βοηθήσουμε τον Βασίλη.

Είναι ένας επιπλέον λόγος ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο.  Ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να ευχαριστηθεί το θέαμα. Στο τέλος ο καλύτερος ας κερδίσει»

Ο Άνθιμος Φαρσάκογλου ως αρχηγός του Βύρωνα: « Μεγάλο μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που σκεφτήκανε τα έσοδα αυτού του αγώνα να πάνε στον Βασίλη. Από τη μεριά μας και εμείς να βοηθήσουμε  όσο μπορούμε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είναι μπροστά του.

Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συμμετέχουν σ` έναν τελικό. Ηταν ένας από τους στόχους μας στην αρχή της χρονιάς να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ιδιαίτερη τιμή μας να παίξουμε με τον ΑΟΚ που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας έχουν αγωνιστεί στον ΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κυνηγήσουμε το όνειρο μας που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου».

Τη συνέντευξη τύπου έκλεισαν οι δυο προπονητές των ομάδων.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε: « Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και θα κάνουμε τα πάντα όσον αφορά την αγωνιστική μας εικόνα και συμπεριφορά.  Θέλουμε να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου και να δώσουμε πολύ καλό θέαμα.  Μεγαλύτερη ευχή μας είναι να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και να βοηθήσουμε περισσότερο το Βασίλη. Θέλουμε τη νίκη γιατί θα μας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε πιο μακριά στο κύπελλο. Θέλουμε παιχνίδια στα πόδια μας για να μην έχουμε μεγάλη αγωνιστική απουσία. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον Βύρωνα που είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες ποιοτικούς. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε κόσμο στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Αγγελίδης είπε τα εξής: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτόν τον τελικό. Μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο το γεγονός ότι είναι αντίπαλος μας ο ΑΟΚ που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο.  Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί χωρίς σκοπιμότητες.   Ηταν στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε να προσφέρουμε θέαμα. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός τελικός με πολλές φάσεις. Εύχομαι να ανταποκριθεί ο κόσμος και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσουμε  και τον Βασίλη αλλά και την οικογένεια του.

Τα εισιτήρια του τελικού θα είναι 5 και 10 ευρώ.

Διαβάστε επίσης