Όλα έτοιμα για το αθλητικό διήμερο

 Όλα έτοιμα για το αθλητικό διήμερο

Με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου προαναγγέλθηκε κι επισήμως η πραγματοποίηση στην πόλη μας του 4ου Αθλητικού Διήμερου, το Σαββατοκύριακο. Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κλωνάρη, καθώς και επτά εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων από τους δέκα που συνολικά συνεργάζονται με το δήμο Καβάλας για τη διοργάνωση των διήμερων αθλητικών εκδηλώσεων.

Είναι η τέταρτη χρονιά που θα επαναληφθεί η διοργάνωση που οργανώνεται από την Επιτροπή Νεολαίας & Αθλητισμού του δήμου Καβάλας, περιλαμβάνει δε ένα επιπλέον άθλημα σε σχέση με πέρσι, δηλαδή συνολικά τέσσερα. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως τύπου δόθηκε έμφαση στη δωρεάν συμμετοχή στους αγώνες, ενώ η κ. Τσανάκα έπλεξε το εγκώμιο της κ. Κλωνάρη, αφού επεσήμανε ότι με μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αγωνία δουλεύει εδώ και καιρό για την προετοιμασία του διημέρου. Η δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Κλωνάρη για τις ενέργειες και το ενδιαφέρον της.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κλωνάρη παρατήρησε: «Προσπαθούμε κάθε φορά για τη βελτίωση του αθλητικού διήμερου. Φέτος αυξήσαμε το πλήθος των αθλημάτων, ενώ σε καθένα από αυτά περιλαμβάνονται τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο με ιστιοπλοΐα και θα συνεχιστούν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με κολύμβηση. Ευχαριστώ τη δήμαρχος, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και στους συλλόγους για την υποστήριξη, όπως και τον ιδιώτη χορηγό».

Η Μαρία Κλωνάρη ζήτησε την κατανόηση του κόσμου, που ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί λόγω των αγώνων. Ο πρόεδρος των φίλων του στίβου Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι ο δήμος Καβάλας οργανώνει τόσο συχνά εκδηλώσεις σχετικά με το στίβο και γενικότερα με τον αθλητισμό. Έτσι συνεισφέρουμε ώστε τα παιδιά μας να μην είναι αδικημένα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τόνισε η Δήμητρα Τσανάκα, σχολιάζοντας την επιμονή του δήμου στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δη αθλητικών.

Το Αθλητικό Διήμερο χαρακτηρίστηκε από τους εκπροσώπους των συλλόγων ως μεγάλη και κουραστική διοργάνωση, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν και εθελοντές οι οποίοι βοηθούν στους αγώνες. Βέβαια, όλοι οι παριστάμενοι όπως η Κατερίνα Δράκου, ο Γιάννης Βάβουρας, ο Τάσος Ιωαννίδης, ο κ. Αρβανιτίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ, κάλεσαν τους πολίτες να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

 

******

Διαβάστε επίσης