• 19 Μαΐου 2024,

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας ΑΕΚ Καβάλας «Γιάννης Κανάκης» (φωτογραφίες)

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας ΑΕΚ Καβάλας «Γιάννης Κανάκης» (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας ΑΕΚ Καβάλας “Γιάννης Κανάκης” στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας στο Μικρό Δάτο.

Φιλοξενήθηκαν 23 Ακαδημίες (αγόρια και κορίτσια) με συμμετοχή πάνω από 600 παιδιά στις ηλικιακές κατηγορίες Κ12/Κ10/Κ8/Κ6.Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά είχαμε και δύο γυναικείες ηλικιακές κατηγορίες Κ14 και Κ12 με ωραία παιχνίδια από τα κορίτσια των ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, και της Δόξας 2016.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής του διημέρου, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ που μας πρόσφεραν ένα υπέροχο διήμερο. Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα ευχαριστήθηκαν και έφυγαν με χαμόγελο από το γήπεδο, δεν υπάρχουν χαμένοι. Ήταν όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ!

Επίσης τους προπονητές όλων των ακαδημιών, τους γονείς όλων των ομάδων που συμμετείχαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. ‘Όλους τους εθελοντές του τουρνουά που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το δύσκολο διήμερο του τουρνουά μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της διοίκησης της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ σε όλους τους χορηγούς μας που μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στην Ελληνική ομάδα διάσωσης που σε όλο το διήμερο του Τουρνουά ήτανε ΕΚΕΙ και μας παρείχε ιατρική κάλυψη τους σε όλα τα παιχνίδια!

πηγή: ΑΕΚ Καβάλας

Διαβάστε επίσης