• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ομόφωνη απόφαση για επόμενες εκδηλώσεις και με τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας

 Ομόφωνη απόφαση για επόμενες εκδηλώσεις και με τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ενέκρινε τη σχετική πρόταση της διοίκησης. Έτσι ο Δήμος Καβάλας συνδιοργανώνει- αναλαμβάνοντας μέρος των εξόδων- τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Ο Δήμος Καβάλας και το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια της Γιένα και το Αμερικανικό ACT που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, συνδιοργανώνουν, από τις 3 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2023, το δεύτερο ακαδημαϊκό κύκλο έρευνας των διεθνών σχέσεων και της διπλωματίας. Αντικείμενο συζήτησης στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου είναι η σημασία του νερού, σημαντικού στοιχείου για τη ζωή, το περιβάλλον την πολιτιστική, εμπορική και αναπτυξιακή προοπτική των γειτονικών χωρών, αλλά και της διεθνούς κοινότητας. Η Καβάλα επιλέχθηκε ως ο πιο κατάλληλος χώρος ανάπτυξης δράσεων, καθώς αποτελεί διαχρονικό σταυροδρόμι στην εξέλιξη των πολιτισμών, χαρακτηρίζεται από ιστορική πολυπολιτισμική δραστηριότητα και ως λιμάνι μπορεί να εξελιχθεί σε κέντρο μεταφορών, εμπορίου και τουρισμού. Το πρόγραμμα προσβλέπει στην προώθηση συνεργασιών και κοινής έρευνας μεταξύ νέων ανθρώπων του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των δομών της δημόσιας διοίκησης και των διεθνών οργανισμών.
  • Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Κατοίκων Νεάπολης, συνδιοργανώνουν λαϊκό πανηγύρι στις 8 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί πλέον θεσμό για την εν λόγω συνοικία και προσελκύει το ενδιαφέρον εκατοντάδων συνδημοτών μας από την πόλη και τις γειτονικές τοπικές κοινότητες.
  • Ο Δήμος Καβάλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού Αμυγδαλεώνα, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, η Αντιπεριφέρεια Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Apostolos Silas Trail Adventure, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο αισθητικό δάσος του Σταυρού Αμυγδαλεώνα. Στην εν λόγω διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές και στις δύο κατηγορίες (22 και 5 χιλιόμετρα), τόσο από την Καβάλα και τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, όσο και από άλλες περιφερειακές ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης