• 6 Μαΐου 2024,

Ορφέας: Στο ρόστερ ο Εμινίδης – Μ. Α Αντιφιλίππων: Αποκτήθηκε ο Μώραλης- Βρασίδας Νέας Περάμου: Επιστροφή Χατζηνικολή – Ηρακλής : Πήρε Βλάχο,παρελθόν ο Προβατίδης

 Ορφέας: Στο ρόστερ ο Εμινίδης –  Μ. Α Αντιφιλίππων: Αποκτήθηκε ο Μώραλης- Βρασίδας Νέας Περάμου: Επιστροφή Χατζηνικολή – Ηρακλής : Πήρε Βλάχο,παρελθόν ο Προβατίδης

Στον Ορφέα Ελευθερούπολης θα συνεχίσει ο πλάγιος επιθετικός Οδυσσέας Εμινίδης που τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στον Μ. Α Αντιφιλίππων.

Στον Ορφέα ήταν και στη Γ` Εθνική με προπονητή τον Καραμπιμπέρη την περίοδο 2013-2014.

Ο Μ. Α Αντιφιλίππων για τη θέση του τερματοφύλακα απέκτησε τον 22χρονο  Γιάννη Μώραλη, που πέρσι είχε 3 συμμετοχές με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στη Γ` Εθνική ενώ έπαιξε με την ΑΕ Πιερέων στη Δ` Εθνική.

Στο Βρασίδα μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει ο 25χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Χατζηνικολής. Με το Νέστο πέρσι είχε 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ήταν βασικός στους αγώνες κυπέλλου. Πριν  αγωνίστηκε στον Αρη Ακροποτάμου σε Δ` και Γ` Εθνική.

Ηρακλής Καβάλας: Στο ρόστερ ο Βλάχος, έφυγε ο Προβατίδης

Ο Αλέξης Βλάχος μετά τον Εθνικό Σερρών και το Νέστο Χρυσούπολης, συνεχίζει την καριέρα του, στον Ηρακλή Καβάλας. Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟΚ, σε Ορφέα, σε Βυζάντιο, σε Αρη Ακροποτάμου.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Μπάμπης Προβατίδης που πέρσι είχε αποκτηθεί το Γενάρη από τον Μ. Α Αντιφιλίππων.

 

Διαβάστε επίσης