• 25 Απριλίου 2024,

ΟΘΑΚ: Η Καβαλιώτικη κολύμβηση εκπροσωπήθηκε επάξια στους διεθνείς αγώνες «Αλεξάνδρεια 2021»

 ΟΘΑΚ: Η Καβαλιώτικη κολύμβηση εκπροσωπήθηκε επάξια στους διεθνείς αγώνες «Αλεξάνδρεια 2021»

Άλλη μια χρονιά, η Καβαλιώτικη κολύμβηση δίνει ηχηρό παρόν στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης «Αλεξάνδρεια 2021», που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο που μας πέρασε, με την συμμετοχή 1000 αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι 24 κολυμβητές-τριες μας μαζί με άλλους τρεις που αγωνίζονται με τα χρώματα άλλων συλλόγων, αλλά προπονούνται με την ομάδα, εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.

Οι επιδόσεις των αθλητών μας και η συνεχόμενη βελτίωση των ατομικών τους ρεκόρ, αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται από την προπονητική ομάδα, έφεραν και τις ανάλογες επιτυχίες:

  • Σκαρής Ιωάννης: είσοδο στον μεγάλο στα 400-800 & 1500 ελεύθερο. Μικρό τελικό στα 200 ελεύθερο.
  • Καρκαλιανίδης Βύρων: τελικό στα 50-100 ύπτιο. Μικρό τελικό στα 100 πεταλούδα.
  • Τσίμα Χαρά: 3η θέση στα 50 ελεύθερο.
  • Καλούδης Γιώργος (ΑΡΗΣ): 3η θέση στα 200 πεταλούδα, Μεγάλο τελικό στα 100 πεταλούδα.

Όλοι οι κολυμβητές παρουσίασαν εξαιρετικά αποτελέσματα, δεδομένου του χρόνου που προπονούνται. Κατάφεραν να κολυμπήσουν κοντά και πολύ κάτω από τα ατομικά τους ρεκόρ, και να πλασαριστούν σε υψηλές θέσεις στην τελική κατάταξη. Συγχαρητήρια στους προπονητές, Γκέκα Νίκο και Νέζα Θέμη.

Το 2021 αγωνιστικά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο βάζοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο 2022. Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους αθλητές και προπονητές, με πολλές επιτυχίες.

πηγή: ΟΘΑΚ

Διαβάστε επίσης