• 1 Μαΐου 2024,

Ούτε χθες απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης για την άδεια της νέας εταιρίας στα λιπάσματα

 Ούτε χθες απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης για την άδεια της νέας εταιρίας στα λιπάσματα

Συνεχίστηκε χθες το σήριαλ της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας σχετικά με την αδειοδότηση της νέας εταιρίας που ιδρύθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους, προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Η υπηρεσία ούτε χθες ενέκρινε ή απέρριψε το αίτημα της ΒΦΛ, προκειμένου να μεταβιβαστεί η άδεια της στη νέα εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες ανέθεσε την υπόθεση σε νομικό προκειμένου αυτός να γνωμοδοτήσει.

Χθες το πρωί ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης συμφώνησε με τις επιφυλάξεις και τις απόψεις των απολυμένων, σύμφωνα με τις οποίες η ΒΦΛ -που είναι σα να μην υπάρχει-  δεν είναι δυνατόν να παραχωρεί άδειες σε οποιαδήποτε νέα εταιρία. Η μεταβίβαση πρέπει να γίνει από την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ισχυρίζονται οι απολυμένοι αλλά η υπηρεσία ασχολείται με το αίτημα της ΒΦΛ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος χθες δεν έκανε οποιαδήποτε δήλωση, περιμένει στο γραφείο του την εισήγηση της υπηρεσίας. Για την οποία έχει πει ότι πρέπει να περιέχει όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Οι απολυμένοι ανησυχούν, συνεχίζουν να κατηγορούν υπηρεσιακούς παράγοντες ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης