• 20 Μαΐου 2024,

Π. Σγουρίδης: Δεν είναι εφικτή η αλλαγή της χάραξης του ΤΑΡ

 Π. Σγουρίδης: Δεν είναι εφικτή η αλλαγή της χάραξης του ΤΑΡ

Λίγα μόνο 24ωρα πριν την έναρξη του κυβερνητικού συνεδρίου στην Κομοτηνή, με βασικό θέμα την ανάπτυξη της ΑΜΘ, εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη, συνάντησαν εχθές τους δημοσιογράφους. Η συνέντευξη τύπου δόθηκε προκειμένου να προβληθεί η πρόταση της οργάνωσης και του κόμματος που θα κατατεθεί στο συνέδριο της Κομοτηνής. Είναι μια αναπτυξιακή πρόταση για την ΑΜΘ.

Μέσω των συνεδρίων χτίζεται το μεγάλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, είπε ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Θύμισε ότι και η οργάνωση Καβάλας πριν καταθέσει τις προτάσεις της έκανε διάλογο με όλους τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία. Δίνουμε βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού, σημείωσε ο κ. Σγουρίδης, χρησιμοποιώντας παραδείγματα και ειδικότερες αναφορές στον ορεινό τουρισμό, δηλαδή στο Παγγαίο και στο θρησκευτικό τουρισμό.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης παρατήρησε ότι χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη και συμπληρωματική ανάπτυξη στην ΑΜΘ, με αξιοποίηση των λιμανιών Καβάλας και Αλεξανδρουπόλεως. Για το κόμμα των ΑΝΕΛΛ ο κ. Σγουρίδης δήλωσε ότι τα συμφέροντα πολεμούν τον πολιτικό φορέα του Πάνου Καμμένου. Μας χτυπούν παραπολιτικά αλλά η απάντησή μας δε δημοσιοποιείται, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρίδης. Συμπλήρωσε επίσης ότι τα συμφέροντα δε θέλουν το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην επόμενη βουλή.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης είπε επίσης ότι πολλές από τις προτάσεις των ΑΝΕΛΛ για την ΑΜΘ δεν απαιτούν χρήματα αλλά συνέργιες. Σε ερώτηση σχετικά με την όδευση του αγωγού ΤΑΡ στην περιοχή των Τεναγών Φιλίππων, ο κ. Σγουρίδης ξάφνιασε τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι η αλλαγή της χάραξης δεν είναι πλέον εφικτή.

Διαβάστε επίσης