ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 3-3: Και νέα και ωραία! (φωτογραφίες)

 ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 3-3: Και νέα και ωραία! (φωτογραφίες)

Άκρως θετικά μηνύματα και εντυπώσεις άφησε η πρώτη (ανεπίσημη) αγωνιστική υποχρέωση του ΑΟΚ, σε φιλικό απέναντι στη Ξάνθη στη γειτονική πόλη.

Οι 2 ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3, σε έναν αγώνα όπου οι αργοναύτες έδειξαν ένα ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, μιας δουλεμένης και ορεξάτης ομάδας. Το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο που θέλει να αποδείξει πως το φετινό του πέρασμα από τη Super League 2 θα είναι τυπική διαδικασία.

Η ομάδα έδειξε πως θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στο καινούριο πρωτάθλημα, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Ο Πέτρος Ορφανίδης υπενθύμισε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντική ήταν η κίνηση ματ της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις συνθήκες ανάπτυξης του επιθετικού παιχνιδιού.

Σταθερά καλή παρουσία στο χώρο του κέντρου οι Γαβριηλίδης – Θωμαΐδης, κέρδος και ο Αριστείδης Κόκκορης με πολύ καλή παρουσία, έδειξε να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον περσινό του σοβαρό τραυματισμό.

Το φίλμ του αγώνα: 

4ο λεπτό κοντινό πλασέ του Παπάζογλου σώζει ο Κυρίτσης

6ο λεπτό μετά από κάθετη του Ορφανίδη ο Κόκκορης με πλασέ κάνει το 0-1

18ο λεπτό κόρνερ του Φασίδη ισοφαρίζει ο Θυμιανής σε 1-1 με κεφαλιά

38ο λεπτό σέντρα από δεξιά του Σιαντραβάνη, κεφαλιά του Πολέτο απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Στίκας

43ο λεπτό μαρκάρισμα του Καζαντζίδη στο Πολέτο και υπόδειξη για παράβαση πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπάζογλου

58ο λεπτό ο Βαλαβανόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 2-2 μετά από σέντρα του Κόκκορη

65ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Στίκα σε γύρισμα στον Πολίτη, επωφελείται ο Οκάν και κάνει το 3-2

73ο λεπτό νέα ασίστ του Ορφανίδη δεν περνάει ανεκμετάλλευτη και ο Καζαντζίδης με πλασέ θα κάνει το 3-3

Οι ενδεκάδες

Ξάνθη (Πόποβιτς): Σταθάκης, Παπάζογλου, Τσαμούρης, Στάθης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιανής, Φασίδης, Σιατραβάνης, Πολέτο, Παπάζογλου Αθ.

ΑΟΚ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κολλάς, Ορφανίδης, Κόκκορης.

Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγές πήραν και οι: Οκάν, Πασχαλάκης, Φακκής, Αλή / Αδαμάκης, Τσαπέγια, Μαλανδρής, Πολίτης, Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης