• 20 Απριλίου 2024,

ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Καναδού επιχειρηματία Alexander Haditaghi

 ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Καναδού επιχειρηματία Alexander Haditaghi

Το απόγευμα της Τρίτης συναντήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες  οι τρεις μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Καναδού επιχειρηματία Alexander Haditaghi.

Μάλιστα χθες Τετάρτη  θα υπήρχε πάντοτε σύμφωνα με πληροφορίες και νέα συνάντηση ανάμεσα στους νομικούς συμβούλους των δυο πλευρών κ.κ Κουφατζή και Κεβρεκάκη. Η υπόθεση φαίνεται να προχωράει. Είναι σε καλό δρόμο. Ο Καναδός επιχειρηματίας δείχνει να είναι θετικός στο να αναμειχθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Το πώς ακριβώς, δεν έχει γίνει γνωστό.

Μάλλον όμως θα θελήσει να γίνει ο μεγαλομέτοχος. Αυτά όλα θα διευκρινιστούν με την άφιξη του στην Καβάλα η οποία δρομολογείται για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί όμως και το θέμα να τρέξει και πιο γρήγορα, ίσως και σήμερα η αύριο. Πριν δηλαδή την άφιξη του Καναδού στην Καβάλα.

Αφού βέβαια λήγει αύριο Παρασκευή και η προθεσμία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής.

Ο Alexander Haditaghi έρχεται στην Καβάλα και για άλλες υποθέσεις ενώ παράλληλα ο ίδιος θα έχει και τα καθοριστικά ραντεβού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι δείχνουν θετικοί στο ενδιαφέρον του. Προβάλει σαν φαβορί ο Alexander Haditaghi για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά χωρίς φυσικά να αποκλείουμε την παραμονή και των κ.κ Αντωνίου, Δεληκάρη, Κατσαμακίδη στο τρέξιμο της ομάδας.

Σενάρια και για  άλλους ενδιαφερόμενους

Εκτός της περίπτωσης του Καναδού επιχειρηματία φαίνεται ότι την πόρτα της ΠΑΕ ΑΟΚ, χτύπησαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Είναι Έλληνες επιχειρηματίες αλλά μέχρι εκεί. Δεν έγινε γνωστό κάτι παραπάνω.

Ο ΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα είχε απορρίψει δυο ή και τρεις προτάσεις από ενδιαφερόμενους πριν φτάσει στον Καναδό. Ο Καναδός σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας έχει το προβάδισμα αφού φαίνεται να είναι αποδεκτός και στην πόλη.

Όσον αφορά την εγγυητική επιστολή χρειάζεται ένας αγώνας δρόμου για να καλυφθεί εκτός αν δοθεί παράταση με βάση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες της κατηγορίας.

Ποιος είναι ο Alexander Haditaghi και τι είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2020

Ο επιχειρηματίας από τον Καναδά με καταγωγή από το Ιράν, εμφανίστηκε στην Καβάλα τον Φεβρουάριο του 2020. Είχε δείξει τότε το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ και μάλιστα με επιστολή στις 3 Φεβρουαρίου του 2020 στην ΠΑΕ η οποία δημοσιεύτηκε και στον τύπο γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ.

Μάλιστα τότε ζήτησε να ενημερωθεί για την τελική απόφαση των μετόχων σχετικά με το προτεινόμενο τρόπο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο ΑΟΚ είχε απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας τότε το ενδιαφέρον είχε έρθει σε λάθος χρονική στιγμή αφού το πρωτάθλημα της Football League τότε ήθελε δυο μήνες να ολοκληρωθεί. Επίσης στην ανακοίνωση τονιζόταν τα εξής: «Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 δεν μεταβιβάζονται».

Στη συνέχεια η ανακοίνωση ανέφερε: «Είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον σοβαρό επενδυτή μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας».

Κάπως έτσι είχαν σταματήσει τότε οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ενώ υπήρχαν αντιδράσεις και σχόλια με τον ίδιο τον Καναδό να δείχνει ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν προχώρησε η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Από τότε μέχρι και τώρα δεν υπήρχε άλλη συνέχεια του όλου θέματος. Το «φλερτ» ανάμεσα στις δυο πλευρές αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες πριν τη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας που μας πέρασε.

Ο Alexander Haditaghi έχει ποικίλες ασχολίες στον Καναδά. Η βασική του φέρεται να είναι των τραπεζικών συναλλαγών. Στην Ελλάδα ήρθε για να ασχοληθεί με  επενδύσεις στον τουριστικό τομέα τόσο στην Χαλκιδική όσο και στη δυτική πλευρά του νομού μας. Ο δικηγόρος Μάκης Κεβρεκάκης τον εκπροσωπεί στην πόλη. Δεν αποκλείουμε σε επίσκεψη του στην πόλη της Καβάλας να είχε συνάντηση και με το Δήμαρχο κ. Μουριάδη.

Διαβάστε επίσης