Παίρνει αποτέλεσμα η Κουιάμπα

 Παίρνει αποτέλεσμα η Κουιάμπα

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο για ακόμη μια ημέρα οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη Serie A Βραζιλίας και το παιχνίδι Βάσκο Ντα Γκάμα – Κουιάμπα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για τη ζωντανή δράση όλων των αθλημάτων όπως για το τένις, μέσω του livescore tennis.

12η Αγωνιστική στη Serie A Βραζιλίας με τη Βάσκο Ντα Γκάμα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και αναζητά αντίδραση μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Γνώρισε ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 εντός έδρας από την Γκοϊάς, ήταν η έκτη σερί ήττα, ενώ συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη. Μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Από την πλευρά της η Κουιάμπα το πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας. Άφησε για ακόμη ένα παιχνίδι θετικές εντυπώσεις, η ήττα από την Μποταφόγκο έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (2-2-0).

Εκτός έδρας παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο, παραμένει αήττητη στις 4/5 τελευταίες εξόδους της. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την εικόνα της η Βάσκο, έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και υποδέχεται την Κουιάμπα που έχει ανεβάσει στροφές, είναι αποτελεσματική εκτός έδρας και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης