• 14 Μαΐου 2024,

Παίζει» για σήμερα το ραντεβού για τις διοικητικές εξελίξεις – Μεταγραφικές σειρήνες για Βαλαβανόπουλο

 Παίζει» για σήμερα το ραντεβού για τις διοικητικές εξελίξεις –  Μεταγραφικές σειρήνες για Βαλαβανόπουλο

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος μετά την ιδιαίτερα καλή αγωνιστική χρονιά που είχε με τον ΑΟΚ, είναι μεταγραφικός στόχος ομάδων της Football Leagke.  Κάτι το αναμενόμενο μετά τα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής που ολοκληρώθηκε(2ος σκόρερ στον 1ο όμιλο).

Βέβαια ο νεαρός επιθετικός περιμένει και τις εξελίξεις στον ΑΟΚ όσον αφορά το διοικητικό τομέα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στο Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Ο Βαλαβανόπουλος εκτιμά σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι φέτος η ομάδα λειτούργησε σαν μια πολύ καλή οικογένεια ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος είχε την καλύτερη του σεζόν μέχρι τώρα.

Σε διοικητικό επίπεδο δεν έγινε χθες η συνάντηση που όλοι περιμένουν. Είναι όμως θέμα ωρών. Δεν αποκλείουμε και σήμερα να βρεθούν οι άνθρωποι που επιθυμούν να τρέξουν τον ΑΟΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν.  Το πλάνο είναι καθορισμένο αλλά μένει το ραντεβού. Αυτό είναι το ρεζουμέ της όλης υπόθεσης.   Να δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές.

Υπάρχει η διάθεση να τελειώνει γρήγορα το θέμα.  Το ζητούμενο είναι αυτό.   Ο ΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει.  Χρειάζεται άμεσα να δημιουργηθεί μια διοικούσα επιτροπή για να πάρει μπρος η ομάδα προκειμένου να παρουσιάσει μια καλύτερη δυναμική σε σχέση με πέρσι.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, αναμένονται εξελίξεις και στον Ερασιτέχνη.

 

 

Διαβάστε επίσης