• 7 Μαΐου 2024,

Παίζει τα ρέστα του ο ΓΣΕ στην έδρα του Ψυχικού – Για την άνοδο η Αγία Βαρβάρα

 Παίζει τα ρέστα του ο ΓΣΕ στην έδρα του Ψυχικού – Για την άνοδο η Αγία Βαρβάρα

Ο ΓΣΕ έχει μια ακόμη ευκαιρία να προκριθεί στους τελικούς των playoffs.

Πρέπει όμως να σπάσει για δεύτερη φορά την έδρα του Ψυχικού. Οι δυο ομάδες είναι στο 2-2. Είναι ένας τελικός. Πλέον θα επηρεάσει η κούραση. Μεγάλο ρόλο επίσης θα παίξει και το καθαρό μυαλό που θα έχουν οι δυο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκινάει Σάββατο στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στο ERTFlix. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Καρακεχαγιά και Γεωργίου.

Στο άλλο παιχνίδι των playoffs ο Τρίτωνας υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη. Και εδώ είναι ένας τελικός αφού οι  δυο ομάδες είναι επίσης στο 2-2. Στα playout  το Αγρίνιο φιλοξενεί το Φίλιππο Βέροιας. Και εδώ είμαστε στο 2-2. Όποιος χάνει… χάνεται.

Η ΕΚ Καβάλας με τη νίκη στο Παγκράτι, οριστικοποίησε την παραμονή της. Έκανε το 3-1 την περασμένη Τετάρτη και τώρα… διακοπές.

 

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Παίζει την άνοδο η Αγία Βαρβάρα

Μεγάλο παιχνίδι για την Αγία Βαρβάρα, η οποία παίζει την άνοδο στη Γ` Εθνική κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην έδρα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Το συγκρότημα του Χρήστου Μυτικόπουλου θέλει νίκη ή ήττα με λιγότερους από 11 πόντους.

Έχει κερδίσει το Ρούπελ στο πρώτο ματς μέσα στα Ποταμούδια με 54-43. Στο άλλο παιχνίδι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ της Θύελλας Φερών και του Αστέρα Καβάλας. Ο Αστέρας ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες για την 1η θέση μετά την ήττα 69-68 από την Αγία Βαρβάρα. Ακολούθησε και ήττα από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στα Ποταμούδια.

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 17.00 Ρούπελ Σιδηροκάστρου- Αγία Βαρβάρα Ξενικάκης, Ντούρας.

Κυριακή 17.00 Θύελλα Φερών- Αστέρας Καβάλας Ρούκας, Σερετίδης.

 

Η βαθμολογία

  1. Αγία Βαρβάρα 8
  2. Ρούπελ Σιδηροκάστρου 7
  3. Αστέρας Καβάλας 5

Διαβάστε επίσης