Παναγιώτης Διλμπέρης: «Μας στήριξε ο πρόεδρος μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό»

 Παναγιώτης Διλμπέρης: «Μας στήριξε ο πρόεδρος μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό»

Στη στήριξη του Άλεξ Χαντιτάτζι μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Επίσης μίλησε για τη συμπαράσταση του κόσμου ενώ συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη:

«Νομίζω ότι μετράνε οι 3 βαθμοί της νίκης. Δεν έχει καμία σημασία ειλικρινά αν τα παιδιά ακολουθήσανε αγωνιστικό πλάνο, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές δεν ακολουθήσαμε το πλάνο αλλά όλοι δώσανε κατάθεση ψυχής.

Πολύ μεγάλη προσπάθεια απ` όλους και στην επίθεση και στην άμυνα. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στην επίθεση και στην άμυνα, πετυχαίνοντας μετά από πολύ καιρό τρία γκολ και παίρνοντας μια νίκη η οποία μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δε θέλω να αναφερθώ περισσότερο στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Είχαμε μεγάλη στήριξη από τον πρόεδρο στα δύσκολα 24ωρα μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Ήταν αρωγός σε οτιδήποτε ζητήσαμε προκειμένου να εξαντλήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε για την παραμονή.

Βέβαια επειδή για μένα σαν προπονητής είναι πρωτόγνωρο, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έδωσε έναν παλμό ιδιαίτερο και μια ώθηση στην ομάδα. Πιστεύω ότι μόνο και μόνο για αυτόν τον υπέροχο κόσμο και αυτή τη δυναμική που δείχνει η Καβάλα, οφείλουμε να κάνουμε άλλες δυο καταθέσεις ψυχής και να σώσουμε την ομάδα.

Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση. Η δική μας Ανάσταση πλέον θα έρθει την τελευταία αγωνιστική με την παραμονή της ομάδας στη Σουπερ Λιγκ 2».

Διαβάστε επίσης