Μια σπουδαία επιτυχία κατέγραψε ο Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Καβάλας, μέσα από τη συνεργασία της Μαριαλένας Χατζηγιαννάκη και της προπονήτριας Ελίνας Δενδρινού, η οποία ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ιππικής αντοχής στην Ελλάδα.
Η αθλήτρια του ομίλου, Ευδοκία Βασιλά, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία εφήβων, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο σωματείο.
Παρά το χαμηλό προφίλ που διατηρεί ο Όμιλος, οι επιδόσεις και οι συνεργασίες του μιλούν από μόνες τους. Τα τελευταία χρόνια, ο Ιππικός Όμιλος Καβάλας σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία, με αξιόλογες συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα. «Αυτό είναι μόνο η αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Ομίλου, Μαριαλένα Χατζηγιαννάκη, εκφράζοντας την αισιοδοξία για ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

