• 5 Μαΐου 2024,

Πανέτοιμοι για την γιορτή της αγοράς !

 Πανέτοιμοι για την γιορτή της αγοράς !

Είμαστε πανέτοιμοι για την γιορτή της αγοράς την Παρασκευή με τον καιρό να αποτελεί το τζόκερ της παρτίδας αφού θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για μια τέτοια εκδήλωση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το βράδι της Παρασκευής θα έχουμε αραιαή συννεφιά και 25 βαθμούς.

Μετά την έκρηξη Βαλκάνιων τουριστών το καλοκαίρι που είναι έτοιμο να κατεβάσει ρολά είμαστε έτοιμοι για έκρηξη Τούρκων τουριστών που είναι τουρίστες all seasons και η περιοχή μας αποτελεί έναν απο τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς τους.

Μακάρι να ξεπεράσουν τα εσωτερικά προβλήματα που έχουν προκειμένου να αφεθούν και πάλι χωρίς άγχος στις τουριστικές τους εκδρομές.

Ήδη στην Καβάλα εδώ και μερικά 24ώρα κυκλοφρούν αρκετοί τούρκοι τουρίστες και λόγω Μπαϊραμιού αλλα και λόγο απανωτών ρεπών που έχει δώσει ο Σουλτάνος Ερντογάν προκειμένου να ξεκουράσει τους πολίτες τους απο τα γεγονόταν των τελευταίων εβδομάδων.

Εαν ο Σουλτάνος καταφέρει στο επόμενο διάστημα να καταργήσει και την βίζα τότε θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για μεγάλο αριθμό αφίξεων.

Τώρα όσο αφορά την γιορτή της αγοράς είμαστε πεποισμένοι οτι θα πετύχει και κυρίως θα αποτελέσει πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία αγορών για το καταναλωτικό κοινό αφού στα περισσότερα μαγαζιά οι προσφορές θα είναι πολύ μεγάλες.

Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπό της γιορτής.

Να μπεί ο κόσμος στα μαγαζιά της Καβάλας.

Το έργο της Βενιζέλου για να αναδειχθεί γιατί πραγματικά στον συγκεκριμένο δρόμο έχει πέσει πολύ δουλειά θα πρέπει να καθαριστεί.

Να κλείσουν και τα τελευταία χαντάκια που υπάρχουν , να στρωθούνε και τα τελευταία πλακάκια και να στείλει εν συνεχεία ο Δήμος συνεργεία με πιεστικά να καθαρίσουν κυρίως τα πεζοδρόμια.

Το έργο ανάπλασης της Βενιζέλου είναι ίσως το πρώτο έργο που γίνεται με τόσο μεγάλη συνέπεια σε όλα τα επίππεδα.

Το γεγονός οτι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε συνεργείο που έστρωνε το χώμα στα χαντάκια που έχουν φυτευτεί οι φλαμουριές δείχνει οτι το έργο προσέχεται μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια και αυτό είναι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Μακάρι αυτό το έργο να αποτελέσει την αρχή μιας εποχής πιο ώριμης στην κατασκευή έργων που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ως πολίτες.

Οι 4 νέοι καναλάρχες συναντήθηκαν και συμφώνησαν να πληρώσουν την πρώτη δόση στην κυβέρνηση αφού κριθούν απο το Συμβούλιο της Επικρατείας τα αιτήματα ακύρωσης του διαγωνισμού απο αυτούς που μείνανε εκτός διαδικασίας.

Μην δώσουν τα λεφτά και εν συνεχεία ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Αντε να τα πάρουν πίσω μετά.

Αυτο σημαίνει οτι η κυβέρνηση θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 15 του μήνα για να βάλει την πρώτη δόση στα ταμεία του κράτους πριν τα μετατρέψει σε παροχές για τις ευπαθείς ομάδες.

Σκέφτομαι και καταλήγω στο συμπέρασμα  με αφορμή την τάξη που φαίνεται οτι μπαίνει  στο τηλεοπτικό τοποίο  με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό αλλα και στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους όλους αυτούς τους μήνες οτι η κυβέρνηση αυτή σε σχέση με όλες τις προηγούμενες αν και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ βγάζει μια αποφασιστικότητα που οι προηγούμενες δεν διαθέτανε και για τον λόγο αυτό πέφτανε.

Για τον ίδιο λόγο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει εύκολα και υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη κυβέρνηση εντός οικονομικής κρίσης που θα βγάλει την τετραετία.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης