Πανέτοιμοι για την μεγάλη βουτιά !!!

 Πανέτοιμοι για την μεγάλη βουτιά !!!

Η δεύτερη επέλαση του χιονιά που θα επηρεάσει εδώ και την δική μας γειτονιά απο την Πέμπτη το μεσημέρι και μετά είναι η πρώτη είδηση αφού η θεμροκρασία θα κάνει βουτιά ακόμα και 6 βαθμούς κάτω απο το 0 ενώ είναι πολύ πιθανό να σηκωθούμε το πρωί της Παρασκευής ή του Σαββάτου και να είναι όλα και πάλι άσπρα.

Τελικά ρε φίλε μόνο με Τσίπρα μπορεί αυτή η χώρα να δεί μια άσπρη μέρα αλλιώς δεν εξηγείται.

Πάντως για άλλη μια φορά κύριο χαρακτηριστικό του νέου αυτού κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες που σκοτώνουν όμως πολλά μικρόβια , κάτι που είχε να συμβεί αρκετά χρόνια αφού οι περισσότεροι χειμώνας μέχρι τον φετεινό ήταν παιδικοί και αρκετά χλιαροί.

Απο το 2011 και μετά η χαμηλότερη θερμοκρασία στην Καβάλα κατά την διάρκεια του χειμώνα ήταν 8 βαθμοί και αυτό για κανά 24ώρο.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού απο το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη είμαστε μόνιμα με γάντια και ένα κασκόλ τυλιγμένο στο λαιμό.

Τα χιόνια είναι αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα.

Μου κάνει εντύπωση που ο μακελιάρης του REINA παραμένει ασύλληπτος.

Τον έχουν καταγράψει σε πάνω απο δέκα κάμερες πριν μπεί στο κλάμπ , μέσα σε αυτό και την ώρα της αποχώρησης και παρόλα αυτά τα ίχνη του αγνοούνται.

Αυτός , αν με ρωτάτε είναι και ο λόγος που τα περισσότερα τρομοκρατικά χτυπήματα γίνονται στην γειτονική Τουρκία.

Γιατί εκεί υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητε να γλυτώσει ο δράστης.

Αν αυτό το χτύπημα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλα Ευρωπαίκή χώρα θα τον είχανε τσιμπήσει μερικά μόνο μέτρα απο τον τόπο της τραγωδίας.

Στην Τουρκία το μόνο που μένει απο τα απανωτά αυτά τρομοκρατικά χτυπήματα είναι οι δηλώσεις του Ερντογάν περί ανένδοτου αγώνα κατά της τρομοκρατίας που πλέον τα στέλνει γραπτά και δεν βγαίνει καν στα κανάλια.

Πάντως η Τουρκία έχει μπλέξει περισότερο απο κάθε άλλη χώρα και θα ταλαιπωρηθεί πολύ απο τα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα την φέρουν στη θέση Νο1 των πιο επικίνδυνων χωρών και οι τουρίστες θα την βλέπουν μόνο με το κυάλι.

Γυναίκα αράχνη είναι ο λιγότερος χαρακτηρισμός που μπορεί να αποδώσει κανείς στην γυναίκα του άτυχου πρέσβη της Βραζιλίας που αφού πρώτα τον κεράτωσε μετά τον σκότωσε σαν το σκυλί στο αμπέλι.

Τυφλωμένη απο το πάθος έφτασε στο σημείο να κάνει σεξ με τον εραστή της στο διπλανό δωμάτιο απο αυτό που κοιμόταν ο σύζυγος της.

Είναι η ηθικός αυτουργός μιας στυγερής δολοφονίας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να το παίξει και αυτή θύμα δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Οργάνωσε την δολοφονία του άντρα της και απειλούσε με το ίδιο τέλος οποιοδήποτε είχε στο μυαλό του να μιλήσει στην αστυνομία.

Η κούρσα αποχώρησης του Μπαράκ Ομπάμα απο τον Λευκό Οίκο που αποδείχθηκε μαραθωνοδρόμιος φτάνει στο τέλος της με την ομιλία αποχαιρετισμού του απερχόμενου προέδρου στις 10 του Γενάρη.

Ο Μπαράκ είναι έτοιμος να κόψει την κορδέλα του τερματισμού και να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης