• 17 Μαΐου 2024,

Πανέτοιμοι για τον Σεπτέμβριο !

 Πανέτοιμοι για τον  Σεπτέμβριο !

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτές οι ντάλες που ζήσαμε τώρα προς τα τέλη του μήνα θα είναι και οι τελευταίες για το φετινό καλοκαίρι.

Από τώρα και μετά μόνο δροσιές και βροχές !

Φαίνεται ότι πάμε για ένα ήπιο Φθινόπωρο και έναν ήπιο χειμώνα αλλά θα έχουμε, λένε αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω, ότι και φέτος τον χειμώνα θα έχουμε έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Ο Σεπτέμβριος που είναι ο μήνας της προσαρμογής σε μία άλλη εποχή με άλλες συνήθειες έφτασε και από Δευτέρα θα λέμε καλό Φθνιόπωρο χωρίς αυτό σε καμία περίπτωση να επηρεάζει την ψυχολογία μας που είναι πολύ καλή και δεν έχει να κάνει με την εποχή.

 

Ο δράστης του διπλού φονικού στην Χρυσούπολη στην διάρκεια της απολογίας του είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν ποδοσφαιριστής Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτυ ενώ από τις ελληνικές ομάδες είχε ως επαγγελματίας θητεία στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι καλά και θα πρέπει να αντιματωπίζει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας νορμάλ άνθρωπος όσο θολωμένος και να είναι δεν θα πάρει την καραμπίνα και θα σκοτώσει δύο ανθρώπους για ψήλου πήδημα.

Για ψήλου πήδημα μπορούν να ακυρωθούν ιστιοπλοϊκοί αγώνες αλλά όχι να γίνει διπλό φονικό.

 

Τις τελευταίες ημέρες της θητείας της ως Δήμαρχος Καβάλας η Δήμητρα Τσανάκα γιόρτασε τα γενέθλια της με τους συνεργάτες της να της κάνουν μια πολύ ωραία έκπληξη με μία πολύ ωραία μάλιστα τούρτα που έγραφε πάνω : Χρόνια πολλά στην παντοτινή Δήμαρχο της καρδιάς μας.

Όπως και να έχει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ !

Η νέα διοίκηση ου Δήμου Καβάλας είναι σωστά προβληματισμένη για την διεξαγωγή αγώνων το Σαββατοκύτιακο στο Βερούλειο για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη παράδοση – παραλαβή του έργου και αυτό σημαίνει ότι κανένας δημοτικός υπάλληλος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο και να κάνει το οτιδήποτε όπως παράδειγμα να κουρέψει το χόρτο στο οποίο έτσι όπως είναι σήμερα η μπάλα θα χάνεται.

Τα εγκαίνια γίνανε νωρίτερα από την ολοκλήρωση των εργασιών για να προλάβει να κόψει την κορδέλα η απερχόμενη Δήμαρχος.

Το ότι γίνανε τα εγκαίνια δεν σημαίνει ότι και το γήπεδό είναι έτοιμοι για αγώνες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης